Hrystja_

Найкращі лаки для мене

Найкращі лаки для мене

Я одна з тих людей, які не роблять гель-лаку...бо він в мене тримається ~ тиждень. І я одна з тих

щасливих людей, в яких звичайний лак носиться

4-5 днів ( при тому всю хатню роботу роблю без рукавичок).

Цього року я познайомилась з лаками Sally Hansen, і вони стали для мене справжнім відкриттям. Так, вони значно дорожчі ніж звичайні лаки стандартного типу, але вони цього варті.

1. Рожевий. В такий зефірний колір важко не закохатися. Він дуже ніжний і гармонійний. І буде доречний завжди.

Найкращі лаки для мене

Це саме той нюдовий відтінок, який багато хто хоче. Він ідеально зливається зі шкірою. Його на перший погляд не видно, але він створює дуже класний ефект витонченого натурального манікюру.

А ще він з олією арганії для зміцнення нігтів. І саме цим лаком, а ще такою ж базою я відживила їх, тепер вони не так ломаються і дійсно міцніші.

Тут дуже естетична баночка, з камінчиком. Вперше таке зустрічаю в лаках. Він найдорожчий зі всієї колекції, але він того вартий. Тримається 4 дні ідеально. Він справді високостійкий.

На фото мої нігті якраз на 4 день після фарбування.

За ним я довго гонилася, обирала між Бургунді і цим. І добре, що обрала такий. Він ідеально- осінній варіант.

Всі ці лаки ідеально наносяться, класно тримаються. І не зачищають так швидко. Рожевий і нюд в мене ще з початку весни...ще досі, як свіжі.