Barbers | Mens Set Caffeine & Lemongrass
Ще один розкішний варіант подарунку для чоловіків
Я розповідала недавно про подарунковий набір, в який входив гель для душу, лосьйон після гоління та шкарпетки, а сьогодні хочу показати вам ще один класний набір від бренду Barbers, який можна сміливо дарувати своїм близьким чоловікам на свята.
Тут дуже гарне подарункове пакування - коробка, бавовняний мішечок, виглядає дійсно преміально.
До складу набору входить шампунь, бальзам для бороди і шкарпетки (на цей раз вони вже синього кольору).
Barbers Original Premium Shampoo
Вважаю, що даний шампунь не потребує представлення, адже його вже бачили всі)
Я робила огляд також - https://club.makeup.com.ua/post/36123/
Шампунь без силіконів і він гарно підходить для всіх типів шкіри голови, а особливо для жирної.
Шампунь гелевої консистенції, він дає середнє піноутворення і гарно очищає шкіру голови, при цьому не пересушуючи волосся.
Чудовий базовий шампунь для чоловіків, ще й у зручному форматі з помпою.
Barbers Original Premium Beard Balm
Бальзам виглядає також шикарно, буде гарною прикрасою для ванної кімнати чи туалетного столику.
Виглядає мінімалістично і немає кричущих написів - я дуже ціную подібний дизайн.
Даний бальзам створений для бороди, проте в м ого чоловіка її немає, тому я можу розповісти лише на словах)
Він предназначений для того, щоб приборкати жорсткі волоски бороди, зробити їх мʼякшими і слухнянішими. Також бальзам злегка фіксує волоски в тому положенні, яке вам потрібно.
У складі має велику кількість зволожувачів та емолентів, що доглядають не тільки за волосками, а ще й за шкірою.
З цікавого тут є олія ши, солодкого мигдалю, какао, вітамін Е.
Також присутній екстракт кайенського перцю, шо покращує мікроциркуляцію крові в капілярах і в теорії може допомогти покращити ріст волосся, якщо є така необхідність.
Олії пачулі та цитрусової кірки надають засобу неповторний свіжо-пряний аромат.
Шкарпетки
Від попереднього набору вони відрізняються лише кольором - тут він такий синій електрик, а також написом "Trust Me, I Have A Beard".
Якість чудова, як і в попередніх чорних шкарпетках, ну і до того ж вони підіймають настрій 😉