O'BAYS Pore-Blurring Powder: Моя любов з першого погляду♡
Чи справді ця пудра згладжує пори і фіксує макіяж? Розповідаю про свій досвід!🤩
Привіт красуні💕! Хочу поділитися своїми враженнями про пудру O'BAYS Pore-Blurring Powder, яка обіцяє зменшити видимість пор і дати ефект згладжування✨.
Давайте розберемо, що сподобалось, а що не дуже. 👇
Спосіб застосування – експеримент із результатом!
Я пробувала наносити цю пудру двома способами: до і після нанесення тону. І хоча обидва способи мають свої переваги, найбільше мені сподобався ефект нанесення пудри перед тональним кремом. Шкіра виглядала виключно гладенькою, а покриття було красивим, немов відфільтрованим😍.
Враження після тестування 🧐
Плюси✅:
Маскування дефектів✨: чудово згладжує текстуру шкіри та приховує дрібні недосконалості.
Текстура🌿: пудра дуже м'яка і шовковиста, наноситься без проблем.
Фіксація макіяжу🌟: макіяж залишається свіжим і стійким на протязі дня.
Упаковка😍: просто шикарна! Зручний компактний формат, який легко поміститься в сумочку.
Мінуси❌:
Якщо наносити пудру після тону, вона трохи поглинає покриття. Хочется більш щільного ефекту – краще експериментувати з послідовністю нанесення🌸.
Не зовсім матовий фініш💫. Хоча пудра має заявлений ефект згладжування, вона все ж лишає легке сяяння. Це виглядає красиво, але зовсім не підійде тим, хто шукає матовий ефект.
Забиває пори😞 – через густу текстуру пудри рекомендую для очищення використовувати гідрофільне масло. Так пори не будуть забиватися, і шкіра залишиться чистою та здоровою
Загальний висновок 🌟
O'BAYS Pore-Blurring Powder – справжня знахідка для тих, хто хоче досягти гладкості та красивого покриття без видимих пор. Попри кількох нюансів, ця пудра має свій шарм і точно знайдене місце в моєму косметичному арсеналі💕.
Коментарі (0)