Alina_Demchenko

Al Rehab Golden Sand: густий аромат який додає тепла у холодні будні

Golden Sand увірвався в мою парфумову колекцію доволі неочікувано, але став почуватися там як вдома, створивши неймовірну атмосферу затишка і тепла.

Густа золотиста рідина у скляному флаконі, ніби натякає на те, який аромат всередині. Одразу, як тільки відкрити кришку, танок густих нот оговтує все навколо, наповнюючи кімнату сонячним палким світлом.

Перші секунди аромата відчуваються як обійми. Ці обійми дають вам захист, тепло і ніжність, дозволяють розслабитися і закрити втомлені очі, відчути комфорт і спокій. Ось так і цей аромат, з перших секунд його солодкі медові ноти, наче зігрівають кожну клітинку мого тіла.

Одразу з флакона, аромат веде себе яскраво і дуже солодко. Мед, пилок, фрукти - це те що відчувають всі довколо і відчуваєш саме ти. Грайлива композиція відкриває в собі справжній елексир, в якому сховане сонечко. Ванільні ноти вітаютьв повітрі, а от близько до флакону, наркотичні ноти дають натяк на одну квітку, що дає фантомні фрукти.

Після перенесення рідини на руку, його темп стає більш м'яким, стриманим. Він не так п'янить, але все ще солодкий. Це 100% аромат з категорії гурманіки. Мед доволі реалістичний, а османтус дає справжнє абрикосове варення.

Golden Sand має дещо плоске звучання. Легка ваніль прикрашає густий і дещо фруктовий аромат, а солодка карамель сидить доволі близько до тіла, що майже не відчувається зовсім .

В ароматі присутня легка димність. В голові відкриваються картини справжньої казки про безкрайні пустелі і таємничі міста посеред них. Тепле світло освітлює вузькі вулички, де солодка димка оговтує нічне повітря і закликає повернути в один з провулків.

Аромат казковий і в якомусь сенсі простий. Багато олійних парфумів мають такий нюанс - плоскість. Але цьому аромату вона не заважає.

Я активно відчуваю в ньому мед, османтус і густі анімалістичні ноти, які не дають аромату стати надто дитячим, а тримають його в стилістиці арабських ароматів.

Композиція тут доволі проста:

• Карамель. Мені вона віддає більше медом, але близько до шкіри відчувається цукрова нотка.
  • Ваніль. Вона лише прикраса, не виділяється, дає легку пудру.
  • Амбра . А ось вам і густота, ось вам і анімалістична нота. Вона дає тепло, згущує композицію.
  • Уд. Я не прям фанат удових нот, але та солодкість і димність що він дає - не може залишити в стороні. Він створив в цій композиції справжню арабську казку.
  • Квіткові ноти. Я брала аромат навманя, не приділяючи уваги піраміді і після затесту активно чула фрукти. Їх як бачите тут нема. Але хто сказав що вони потрібні, якщо в композиції є квіти і не аби які. Я АКТИВНО ЧУЮ ОСМАНТУС. Я люблю цю квітку за її метамарфози і саме вони, зробили цю комозицію неймовірно гарною.

Солодкий, спокусливий і теплий аромат, наче створений для того, що б стати вірним другом на період коли сонце покидає нас і зима стає ще ближче. Він зігріває, підіймає настрій. Цей аромат закохав мене в себе з першого подиху і став для мене ароматом золота і заходу сонця, червоних листів і гарячих обіймів. Що як не Golden Sand зможе побороти поганий настрій через холод, вітер і сніг ?

Стійкість у цього аромату дуже гарна, шлейф на диво - теж непоганий. Бюджетний і цікавий варіант для тих хто полюбляє густі, солодкі аромати.