alena.rosee

Консилер та Крем 2в1 | PASTEL

Це мій перший продукт від бренда Pastel, зацікавило що це засіб 2в1 та взагалі люблю пробувати нові консилери, в мене продукт в досить універсальному відтінку 62 , Свотчі дивись далі. ✨

🤩Пакування:

стильний туб , закрито захисними плівками, спонж крупний , вся інформація про продукт написана на наліпках ;

🤩Консистенція:

щільна , я б сказала продукт концентрований .

🤩Ефект: хоч виробник і зазначає зо продукт має двійне значення : як доглядовий крем та консилер , я все ж перед нанесення засобу готую шкіру звичайно , наношу свій улюблений крем під очі (чи патчі).

Так , засіб не підсушує , але має дійсно сатиновий фініш , без будь-якого натяку на блиск , тобто не глухий матовий .

Як я вже писала , продукт концентрований і може класно розтягуватись навіть з однієї краплі , я беру декілька міні крапель засобу і розподіляю пензликом та/ чи пальчиком. Фіксую все це напівпрозорими пудрами .

Консилер чудово освіжає погляд, я його наношу і на обличчя де що треба сховати - то маскування тримається весь день. Навколо очей продукт не підсушує шкіру , комфортний , не скатується і не забивається в природні складочки шкіри. Тобто стійкість має прекрасну )

Тон 62 універсальний світлий , менв для обличчя підходить ідеально.

Зараз активно користуюсь цим продуктом кожен день і точно ним задоволена 🤩

На фото я показала як невелика кількість продукту "розтягується" та ідеально розподіляєтся.

А тут нанесла невелику кількість вже навколо очей і розташовала пензликом🤩 тобто одну краплю я розтягнула на декілька , щоб просто освіжити погляд )