Блискуче волосся я к після салону з Ellips hair vitamin
Ellips Hair Vitamin Hair Treatment With Jojoba Oil
Регулярні фарбування волосся, миття та укладання феном змусили мене ретельніше переглянути догляд за волоссям. Для себе, перепробувавши багато, я з'ясувала, що найефективніші засоби - це олії для волосся та рідкі кристали. Вони дають результат "тут і зараз", живлять, зволожують волосся, і візуально волосся виглядає ідеально.
Тепер, здається, у мене з'явився новий фаворит у догляді - олія для волосся Ellips Hair Treatment With Jojoba Oil
Упаковка представлена у вигляді блістера з силіконовими капсулами, їх 8 штучок, кожної вистачає на 1 застосування для довгого волосся, отже для короткого вистачить на два застосування. Також можна обрати баночку з 50 капсулами.
Капсули виконані з силікону, мають жіночий борт і м'який носик. Перед застосуванням можна трохи прогріти капсулу, наприклад феном, завдяки цьому масло стане більш рідким і його можна буде легко та економно розподілити по волоссю.
Спосіб застосування:
Для того щоб витягти масло з капсули Вам знадобляться ножиці, необхідно відрізати кінчик капсули і видавити вміст на долоню, розтерти і нанести на всю довжину волосся, відступаючи від коренів. Чи не змивати. Далі укласти волосся звичним для вас способом.
Текстура:
Масляниста, прозорого кольору, рідка, за рахунок чого витрата виходить дуже економічною. Волосся вбирає масло немов губка, з ним переборщити складно, але краще наносити помірну кількість, на моє довге волосся однієї капсули вистачає рівно на один раз. Жирності на руках не залишається.
Ефект капсул обумовлений олією жожоба, вітамінами, які чудово відновлюють структуру волосся, живлять та зволожують його.
Аромат:
Олія пахне неначе дорогі парфуми, солодкий, важкий аромат, залишається на волоссі довго. Я була приємно здивована, бо думала, що буде пахнути саме оліями.
Склад:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Polysilicone-15, Glycine Soja (Soybean) Oil, Panthenyl Ethyl Ether, Retinyl Palmitate, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbyl Palmitate.
Олія легка за текстурою, містить силікони, тому не обтяжує локони, а навпаки робить зачіску більшою. Волосся блискуче, слухняне, легко розчісується і не пушиться протягом дня, а значить масло утримує вологу в волоску, воно не електризуються і лежить ідеально весь день.
Ефективність та Досвід використання:
Я користуюсь капсулами після кожного миття волосся, волосся в буквальному сенсі оживає, стає більш еластичним і живим.
На дотик пасма м'які, до них приємно торкатися. Розсипчасті та блискучі, на мій погляд, відновлюється пошкоджена структура волосся, легко розчісується і менше ламається на кінчиках.
Олія зовсім не жирніть пасма, тому думаю, підійде і для власниць жирного типу волосся.
Я пробувала також сушити волосся природним шляхом, після використання олії волосся виглядає відмінно, немає ефекту злиплого і немитого волосся.
Підбиваючи підсумки хочу виділити основні плюси вітамінів для волосся Ellips Hair Treatment With Jojoba Oil:
- живить волосся,
- розгладжує по всій довжині,
- волосся легко розчісується,
- повністю вбирається не залишає "жирного" ефекту,
- зручність у використанні,
- однієї капсули вистачить на 1 -2 викоритсання.
Мінуси я собі не виявила.
Тому я рекомендую спробувати вітаміни від бренду Ellips та закохатись в їх ефект назавжди.
Коментарі (0)