PILIRINA 💛💙

Подарунковий крем із ароматом яблучного штруделя та пряної кориці

Подарунковий крем із ароматом яблучного штруделя та пряної кориці

«Як же він пааахне!..», - була моя перша думка при відкручуванні кришки. Дівчата, бережіться! По шкірі розподіляється шовковою вуаллю, швидко вбирається, не липне та доглядає за нею, зважаючи накупу корисностейу складі. Хочу сказати, що якби туба була більшою, я б наносила його тотально на все тіло, бо пахне він дуже приємно.

А ще це отенційна небезпека для солодкоїжок: ніс постійно відчуває смачну насолоду і вам може захотітися ароматної випічки. Shelly Apple & Cinnamon — це релаксація не тільки для моїх ручок, а й моєї психіки.

У крему подарункова коробочка йде з бантиком, яким можна її підв’язувати на ялинкову гілочку. Впевнена, що це і є задумка виробника. Крем йде в пластиковій баночці з покриттям soft-touch та з кришечкою, що відкручується. Є захисна мембрана. Видавлюється легко. Про якість кремів Shelly все написано мільйони дописів, тому я поставлю ще один жирний плюсик до них всіх.

Власницям сухих ручок дуже раджу до покупки. Новорічний, затишний та домашній настрій вам буде забезпечено. Ну і звісно ж Shelly Apple & Cinnamon стане естетичною подарунковою прикрасою, яку можна повісити на ялинку або просто подарувати у якості презенту. Це так мило.