Оленка

Полуничне маршмеллоу з Lattafa

Придбати собі Yara я змогла лише навесні цього року, хоча в список хочушок вона потрапила майже відразу. Ну це ж просто настрій дівчинка-дівчинка!

Флакон пастельно-рожевий, важкенький, виглядає стильно і не дешево. Навпаки. Дуже якісна фурнітура, гарний розпилювач, красива картонна коробка. На подарунок підійде 100%

Ціна також коливалась. Зараз, наприклад, 100мл можна спокійно купити по ціні близько 1000грн, більш того з'явились і 50мл, при старті продажів же бачила і 1800.

По аромату - це щось абсолютно не схоже на все, що я пробувала, бо це вершки, зефірки, полуниця, фрукти. Дуже смачно!

Початкова нота: Геліотроп, Мандарин, Орхідея
Нота серця: Тропічні фрукти
Кінцева нота: Ваніль, Мускус, Сандалове дерево

Зефірна хмара із шикарною фруктовою нотою одразу видає кислинку на старті. Нотка шкірки цитрусу, квіткова м'якість наповнюють звучання аромату. Коли він всідається, то звучить дуже інтимно, знову ж таки смачно, але без яскравих фруктів.

Стійкість аромату хороша. Годин 5-6 я чую зі шкіри, але близько до тіла. Аромат не зносить з ніг і дозволяє його нашаровувати до 3-4 розпилень і оновлювати протягом дня. Залишається серпанком на волоссі та одязі. Дуже жіночний, м'який, сучасний та привабливий. Більше підійде для осені та весни, або ж і зимою, але як домашній. Мені здається морози і зефіркова жіночність не дуже поєднуються.

Якщо вам подобається ваніль, десертні ноти в ароматах, то Lattafa Yara має вам сподобатись