Чистикова Дар'я

Живильний крем для рук з маслом ши та вітаміном Е

Живильний крем для рук з маслом ши та вітаміном Е

Скоро свята, тому зараз саме час починати обирати милі презенти для рідних, подруг і колег. Український бренд Shelly не тільки спрощує цей квест, а й "підсаджує" на якісний догляд за ручками.

Сьогодні хочу розповісти про живильний крем з маслом ши та вітаміном Е, котрий має атмосферний та святковий аромат яблук з корицею ⬇️

Крем представлено подарунковій картонній коробочці з віконцем, через яке можна побачити тубу. Є спеціальна стрічка, як у ялинкових прикрас, при бажанні подібними презентами можна прикрасити хоч всю ялинку (гарна ідея для нейл майстрів та студій). На упаковці є вся необхідна інформація про крем, його склад та виробника.

Туба з кремом пластикова, має гвинтову кришечку. Одразу по її відкриттю присутня фольгована наліпка-пломба, як контроль першого відкриття.

На вигляд крем щільний та поживний, консистенція густенька, як бачите крем гарно тримає форму.

У крему надзвичайно приємний аромат кориці з яблуком, особисто мені нагадує аромат свіжоспеченої шарлотки, котру тільки-но дістали з духовки та почали щедро притрушувати меленою корицею.

Аромат тримається на шкірі не довше 5 хвилин, але за цей час він встигає підштовхнути на думки про свята, мрії та стійке бажання дістати і прикрасити ялинку у листопаді 😉

Склад теж тішить наявністю корисностей для шкіри:

🍎 Glycerin (гліцерин) – зволожувач, що утримує вологу, робить шкіру м'якою та еластичною.

🍎 Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (масло ши) – живить і зволожує шкіру, робить її гладкою та м'якою, захищає від сухості.

🍎 Lanolin (ланолін) – натуральний пом'якшувальний компонент, який утримує вологу та захищає шкіру від зневоднення.

🍎 Vitis Vinifera Seed Oil (масло виноградних кісточок) – багате на антиоксиданти, зволожує шкіру та допомагає боротися з передчасним старінням.

🍎 Tocopheryl Acetate (токоферил ацетат) – форма вітаміну E, що є потужним антиоксидантом, захищає шкіру від пошкоджень і старіння.

Цей крем достатньо поживний, потребує декілька хвилин для вбирання. Ручки після стають ніжними та добре зволоженими. При регулярному використанні шкіра рук стала помітно кращою, крем дійсно добре живить і відновлює. Особисто я полюбляю використовувати його на ніч.

Такий подаруночок та прояв турботи сподобається кожному, тож сміливо обирайте і радуйте близьких 👌

Дівчат, а ви з якої команди? Хто купує подарунки заздалегідь чи потім бігає та скуповує все в останній день?