СТВОРЮЄМО СВЯТО - ТУТ І ЗАРАЗ!
або ідея для подарунку на свята для подружки, родичів або просто колег
В мене ніколи не було адвент календарю,а я так люблю святкові розпаковки.
Тому я вирішила потішити себе тут і зараз розпаковкою потрібних мені засобів з святковим ароматом штруделю.
Що входить до набору?
- Гель для душу Make a Wish Tink 250 мл
- Лосьйон для тіла Make a Wish Tink 250 мл
- Вируюча пудра Make a Wish Tink 200 г
ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ
Гель має насичений рубіново-гранатовий колір з неймовірним ароматом яблучного штруделя.
Текстура в нього і не густа і не рідка, якраз ідеальна для нанесення на мочалку або ж відразу на тіло.
На цьому фото можна побачити мій креативний винахід, бо мені при щоденному використанні така кришечка стала зручнішою.
Вгадаєте з якого гелю її взяла?
ЛОСЬЙОН ДЛЯ ТІЛА
Лосьйон має дозатор і я дуже люблю саме такі пакування для засобів для тіла, бо це швидше у використанні. А також на дозаторі можна його закрити або відкрити його, що іноді може бути корисним в подорожі.
Аромат ідентичний до гелю.
Текстра в нього легенька, але чудово поглинається і на цьому фото можна помітити скільки я його вже встигла використати з моменту першого фото)
ПУДРА ДЛЯ ВАННИ
В мене такий засіб вперше, раніше мала тільки сіль для ванни і це такий прикольний досвід. Я тішилася, як мале дитя коли вона почала булькотіти.
Пудра при розчиненні дає легкий рожевий відтінок водичці і не забарвлює ванну, що теж є дуже важливим пунктом.
Я думаю тут слова зайві і вам вже п отрібен цей набір!
А ви плануєте робити подарунки рідним на свята?
Коментарі (0)