Перенестись в грушевий сад посеред холодної осіні | Farmona Tutti Frutti
Зміцнювальна олія для ванни й душу "Груша й імбир"
Farmona - польський бренд доглядової косметики для тіла шкіри голови. В своєму асортименті має безліч різноманітної продукції, в тому числі й досить доступні по ціні.
Я ж обрала засоби для тіла із серії Tutti Frutti. Почну зі зміцнювальної олії, хоча насправді це гель, яка представлена у форматі 400мл в прозорій пляшечці із зручною кришечкою фліп топ.
В складі засіб має групу ПАР, Вітамін Е, цинкову сіль, рослинні екстракти імбирю та лимоноїї кислоти .
Завдяки своєму складу, засіб делікатно, але ефективно, очищує шкіру, зміцнюючи зовнішній бар'єр епідермісу.
По консистенції гель рідкий, тягучий, гарно піниться з додаванням води. Після змиття шкіра стає гладкою на дотик та добре зволоженою.
Аромат "Груша й імбир" це окремий вид задоволення. Тільки відкривши кришечку, я вже почула цю свіжість фруктів, ніби свіжо натерте яблучко. Солодкість груші, грайливо розбавлена пряністю та гірчинкою імбирю.
Якщо інші засоби серії Tutti Frutti мають такі ж насичені та смачні аромати, то я хочу їх всі.
При купанні, аромат заповнює ванну кімнату та подумки повертає в літо. На тілі аромат присутній легким шлейфом, який можна закріпити бальзамом для тіла з тої ж серії, про який хочу розказати окремо.
Коментарі (0)