Маска для обличчя очищувальна та відбілююча з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7
Тестуємо нову масочку 👻
Героєм сьогоднішнього огляду буде подарунок від MUC - Маска для обличчя очищувальна та відбілююча з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7 від бренду Sane.
Зі своїм замовленням я отримала пробний зразок цієї масочки. З брендом я знайома, а саме з цим засобом ще ні. Тому тестуємо разом.
Масочка білого кольору, консистенція щільна, нагадує густий крем. За рахунок цього маску легко наносити і розподіляти тонким шаром.
Аромат – приємний, легкий, не нав'язливий. Під час проведення процедури практично не відчувається.
Наношу маску на попередньо очищену шкіру тонким шаром на 10-15 хвилин. У процесі маска може трохи пощипувати перші 2-3 хвилини, але відчуття абсолютно приємні та не болючі. Чудово змивається водою, незалишає відчуття плівки.
Після використання маски шкіра набуває здорового вигляду, на дотик стає гладкою і м'якою. Відчувається чистота та свіжість. Шкіра обличчя стає світлішою і це вже помітно після першого застосування, а тон її вирівнюється. Можу відзначити, що маска добре прибирає надлишки себуму.
Коментарі (0)