Сяюча пудра з ідеальним складом
Що собою являє перевипущена пудра Natureal?
Давненько я хотіла цю пудру і чекала перевипуску, щоб насолодитись неймовірно стильний її оформленням.
Звичайно крім цього вона має безліч хороших якостей, серед яких: склад, текстура, фініш, і навіть сонцезахисний фактор.
Спонжик йде в комплекті і він дуже приємний у використанні, м'якенький І ніжний, пухкий і густо набитий.
Набирає достатню кількість продукту, рівномірно і тоненько розприділяє по обличчю.
Відтінок один. Він підійде шкірі з нейтральним чи теплим підтоном, думаю з рожевим навряд, тому я дуже радію, що ця класна пудра мені підійшла, і хотілось ще б і інших відтінків, щоб всі змогли насолодитись.
Проте склад тут нагадує мінеральний, а подібна косметика зазвичай йде з якимось жовтим підтоном, тому не знаю наскільки це можливо.
Пудра лягає дуже тоненьким шаром і ідеально вирівнюється, навіть на пальчиках помітно, що вона не підкреслює структуру шкіри, а там вона більш виражена, ніж на обличчі.
Нанесла пудру на легкий BB Cream і хочу виділити такі її властивості:
🎀 Вона рівномірно лягає, навіть вирівнює покриття, яке надав мій тональний засіб.
🎀 Створює дуже гарний сяючий фініш, без окремих блискіток, покриття неймовірно красиве, личко виглядає доглянутим і свіжим.
🎀 Не дивлячись на сяйво, вона щей дуже добре матує, не намертво, а якраз прибирає непотрібний жирний блиск.
🎀 Пудра гарно і делікатно вирівнює тон обличчя, згладжуючи зморшечки і розширені пори.
🎀 Ефект матування тримається довго, пудра має якісні себорегулюючі властивості і лежить на обличчі весь день, не забираючись в пори чи зморшки, такої стійкості я давно не пам'ятаю.
🎀 Склад тут фантастичний, виглядає як мінеральний, і це дуже добре, адже я вже стільки слухаю про шкоду тальку, який є практично у всіх пудрах, тому тут можна видихнути, вона безпечна!
🎀 Також відсутність тальку ще стане гарною новиною для людей з проблемною шкірою, адже ця пудра не забиває пори і не провокує висипань.
🎀 Не знаю, який тут рівень сонцезахисту, але в складі є фізичні фільтри.
Також хочу вам показати макро фото шкіри при денному освітленні. Гортайте і оцініть цей красивий лоск, який ідеально збалансований з матовістю.
Фініш дійсно дуже приємний, бренд наче врахував всі мої побажання, та не знав їх)
В загальному образі на одну частину обличчя я нанесла пудру, на іншій-голе обличчя без декоративних засобів.
В мене жовтий і світлий підтон шкіри, з розширеними порами і слідами постакне.
Висновок. Мені сподобалась пудра у всіх аспектах, особливо зачепило матове покриття, з дуже цікавим сяючим мінеральним фінішем. Вразила її стійкість і себорегулюючі властивості.
Коментарі (0)