комплексн ий догляд за шкірою від 𝙍𝙀𝙇𝘼𝙉𝘾𝙀 (ч.2)
мова в цьому дописі піде про пінку з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської і мій досвід
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Продублюю з ч.1: я власниця комбінованої шкіри, схильної до висипань, усі склади косметики перевіряю на наявність комедогенних компонентів, оскільки для мене це дуже важливо. В продуктах від 𝚁𝙴𝙻𝙰𝙽𝙲𝙴, які наразі маю, не було нічого виявлено.
Склад: Aqua, Coco Glucoside, Sorbitol, Cocamidopropyl Betaine, Centella Asiatica Leaf Extract, Propylene Glycol, Sodium Cocoyl Isethionate, Lauroyl Methyl Glucamide, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Inulin, Glycine, Lactic Acid, Allantoin, Fragrance.
Що заявлено виробником:
- формула на основі молочної кислоти, яка максимально дбайливо усуває ороговілий шар шкіри, має антивікову та протизапальну дії;
- центелла азіатська у складі забезпечує зволожуючий, антиоксидантний та загоюючий ефекти;
- ефективно знижує активність хвороботворних бактерій, зменшує шрами та рубці;
- бореться з зморшками, надаючи шкірі молодий та підтягнутий вигляд;
- освітлює шкіру та усуває пігментні плями;
- баланс pH 5-5,5
- покращує кровообіг та вирівнює тон;
- надає шкірі свіжості та внутрішнього сяйва;
- ніжна текстура для м'якого очищення навіть найчутливішої шкіри.
Пінка, вже в пластиковій тарі(можна принаймні не перейматися, що може розбитися впавши в раковину), має приємний ненав'язливий аромат з вивереним брендом дизайном. Знову таки, склад пінки не містить комедогенів. Знову хочу наголосити: в складі є молочна кислота, яка має зволожувальні властивості і сприяє відлущенню шкіри. Це я до того, щоб не переситити свій догляд кислотами(хоча у складі очищувального засобу, якому не притаманно довго знаходитися на шкірі і мати значний вплив впродовж часу). З власного досвіду: в мого чоловіка суха шкіра схильна до лущення, в мене - комбінована, пінка підійшла нам обом. Не сушить, не стягує шкіру, м'яко її очищує, а які ще мають бути вимоги до очищувальної пінки?
Висновок: формула, дизайн, ціна - навідмінно
Коментарі (0)