Вітаміни ZEST
Які дійсно працюють!
Привіт! Я сьогодні з гарною новиною для себе, отримала аналізи та встала на ваги....
Три місяці я намаюсь набрати вагу (мені це необхідно), та намагаюсь вирівняти мої гормони, тут попрацював стресс, втома, втрата ваги і далі за текстом...
Вітаміни я приймала по схемі, який написав мені лікар, різні добавки, в різні дні цикла.
Було сбалансоване харчування, ніякого навантаження, ну нажаль стресс нікуди не пішов!
Але результат є, я відчуваю по собі, а лікар бачить це в аналізах! І в мене +2 (коли б я ще раділа +кг!).
Я не буду казати, що ці (нижчі показані) 3-4 баночки, вирішили всі мої проблеми. Ні! Ще були інші рослинні препарати, вітамін Е, різноманітні трав'яні чаї, заспокійливі, і т.д.
Тільки все в комплексі дає свій результат, і звісно тут головне мати гарного лікаря!
ЗЕСТ В-Комплекс Ретард Zest Retard B-Complex
Особливості Retard B-Complex від бренду Zest:
- насичує організм необхідними корисними речовинами;
- підтримує належне функціонування внутрішніх органів;
- сприяє нормалізації процесів метаболізму;
- покращує роботу нервової системи;
- допомагає зняти психоемоційну напругу;
- є профілактикою стресу.
Зручна, компактна баночка, упакована в картонну коробочку, де є вся необхідна інформація. В баночці 30 таблеток.
Доволі великі пігулки, мають "вітаміний" аромат.
Скільки себе пам'ятаю, мені завжди назначають вітаміни групи В. Тому вони часті гості в мене.
ЗЕСТ Вітамін D3 4000 IU(MO), жувальні капсули
Особливості дієтичної добавки "Вітамін D3 4000 IU(MO)" від бренда ZEST:
- формула на основі натуральних інгредієнтів;
- покращує засвоєння організмом фосфору та кальцію;
- зміцнює кістки та зуби;
- підтримує тонус м'язів та силу їхнього скорочення;
- покращує координацію рухів;
- знижує ризик розвитку остеопорозу;
- зміцнює імунну та нервову системи;
- захищає організм від різних інфекцій та бактерій;
- відіграє важливу роль у розподілі клітин;
- без ГМО.
Теж зручне та компактне пакування, на упаковці є вся необхідна інформація для споживача. 30 жувальних капсул.
Капсула жувальна, з рідким центром, і вона смачна, щось цитрусове солодке. Капсулии мають натуральний аромат лимону.
Якщо не брати показники аналізів, то ці капсули дуже повпливали на самопочуття, особливо з ранку, гарний настрій та енергія, і взагалі бажання щось робити.
ЗЕСТ EfferVit С №20
Це повний комплекс вітамінів і мінералів у формі шипучих таблеток з апельсиновим смаком.
ZEST ЕфферВіт Мульти забезпечує необхідний енергетичний обмін в організмі, зменшує втому, покращує функціонування нервової та імунної системи, захищає клітини від оксидативного стресу завдяки 100% денній нормі вітамінів.
Склад:
вітамін C - 80 мг,
ніацин - 16 мг,
вітамін Е - 12 мг,
пантотенова кислота - 6,0 мг,
вітамін B6 - 1,4 мг,
вітамін B2 - 1,4 мг,
вітамін B1 - 1,1 мг,
фолієва кислота - 200 мкг,
біотин - 50 мкг,
вітамін B12 - 2,5 мкг.
Вживала по 1 таблетці 1 раз на добу після їди, розчинивши її у 200 мл води кімнатної температури.
Мають приємний цитрусовий аромат, виходить солодкий напій на смак, мені нагадує фанту.
Тож, як висновок, я задоволена, організм задоволен. Наразі роблю перерву, буду вживати тільки магній.
Дбайте про себе, здавайте аналізі та консультуйтесь з вашим лікарем, перед вживанням будь який добавок!
Коментарі (0)