Нове (листопад, 2024)
💸
Привіт, чарівниці. Показую вам свої обновки:
Сироватка з ретиналем Jole для освітлення гіперпігментації. Дуже її хотіла і ось вона в мене є, крута комбінація активних компонентів в одному засобі: глюконалактон, транексамова кислота, арбутин, сквалан, протеїни вівса, ніацинамід, ретиналь, екстракт солодки. Засіб, котрий суміщає в собі функції 2-3 засобів та обіцяє зробити шкіру як у зірки. Консистенція гелева.
Крем Aqua Glow від Joko Blend. Отримав багато схвальних відгуків, в тому числі від дівчат з комбінованою та жирною шкірою, хоча заявлений виробником як крем для сухої шкіри, тож і я захотіла його спробувати, крем містить амінокислоти та створений на ламелярних емульгаторах.
Більшою частиною мої обновки це догляд за руками, тому що після агресивного мила, котрим я їх мила на роботі, я ще досі відновлюю шкіру, тому взяла спробувати рукавички для манікюру від Shelly, може вони мені допоможуть.
Крем для рук з півонією від Shelly, котрий я тримала на роботі, в мене закінчився і я взяла різдвяну лімітку від них.
Лосьйон для тіла від Comex в мене вже раніше був і він мені сподобався.
Класичне мило Dove в синій упаковці давно хотіла спробувати, але Дав активно продавався в Росії, а зараз ні, то ж настав його час. Вже продегустувала: враження хороші, не сушить, також сподобалось, що мило має вигнуту форму, тобто воно само собою буде добре висихати та не має замокати в мильниці. Мило Дав це синдет мило, це не звичайне мило, а швидше імітація звичного бруска, розроблене на синтетичних очищувальних компонентах, воно має нейтральний pH та дерматологи схвалюють навіть очищення обличчя цим милом.
Пилочку для нігтів взяла таку саму як маю вдома, щоб покласти в косметичку, яку ношу в сумці. Вона трошки гнеться, але загалом зручна, маленька і подобається мені.
Більше за планом нічого нового в цьому місяці не буде, окрім зубної нитки.
Як вам обновки? )
Коментарі (0)