Релакс та Аромат | Joko Blend
Корисна сіль для ванн з нереальним ароматом 💕
Не думала що звичайна сіль для ванни може бути настільки класною та ароматною, якщо ви обожнюєте запахи троянди та деревного пачулі і шукаєте якісну рожеву сіль для справжнього Релаксу, придивіться до цього засобу, більш детальніше розповідаю далі 💕
💕
Рожева сіль або гімалайська сіль має дуже багато корисних властивостей:
✨Вона сприяє заспокоєння нервової системи та знімає стрес та втому, думаю це дуже актуальна властивість у будь-який час;
✨Рожева сіль багата на мінерали такі як кальцій , калій і магній, які не тільки очищають шкіру,? а й зменшують запалення та навіть зволожують;
✨Ванна з гімалайської сіллю ідеально для виведення токсинів зі шкіри, а завдяки Релакс властивостям такі ванни можуть покращити якість сну.
✨Рожева сіль містить у складі магній , відомий своїми заспокоюючими та регенеруючими для шкіри властивостями;
Ця диво-сіль містить не просто ароматизатори , а справді натуральні ефірні олії, такі як олія троянди та олія Пачулі.
🌹
Олія троянди відома своїми супер зволожуючими та регенеруючими властивостями , це справді антивіковий природний засіб для шкіри.
🌱
Природна олія пачулі не тільки має антисептичний та Антівіковий ефект, а і покраще тон шкіри ну і авжеж працює як Арома Релаксант .
🌿
✨Пакування: сіль продається в пластикові фірмовій баночці, є захисна мембрана з фольги;
✨Консистенція: Сіль дуже якісна, немає ніякого зайвого лахміття, Крупинки 1 в 1 немов дорогоцінні камінчики
✨Запах: аромат просто нереальний, мені він нагадує якісні нішеві парфуми з трояндою, цей запах дійсно розслабляє та навіть налаштовує на гарний настрій та відпочинок ☺️
Як користуватись? 🌿
розчиніть 100 г (3-4 столові ложки) солі у ванні з теплою водою (36-38 °С) і приймайте ванну протягом 15-20 хвилин. Рекомендований курс застосування – 6-8 процедур.
✨Ефект:
сіль як і будь-яка інша деякий час розсиняється у воді, не можу сказати що змінює її колір, але насичує воду корисними мінералами та ароматизує її натуральними ефірними оліями.
Така ванна не просто для запаху, а як я написала вище вона дуже розслабляє , Шкіра після такої ванни нереально м’яка, гладенька, еластична, має гарний вигляд. Для сну такі ванни також дуже корисні тому що дійсно покращують його якість.🤩
Зараз на цей продукт гарні знижки, на вікном прохолодна погода , саме час для затишних ванн 🫧
Коментарі (0)