Vik_Sem

Meddis | Моментальне зволоження та видимий результат!

Зволоження мені завжди мало, шкіра просить ще й ще, свого часу я її довела до сильного зневоднення всілякою косметикою, що висушує, від прищів. Зараз тримаю баланс, і тепер зволоження у догляді понад усе.

Упаковка красива та естетична, я тріумфую.

Спочатку сироватка упакована у картонну коробочку з корисною інформацією.

Флакон із сироваткою скляний, прозорий, з інформаційною наклейкою.

Флакон оснащений піпеткою . Вона добре набирає, дозує вміст і дуже полегшує процес нанесення.

Текстура така ж вдала, сироватка в міру густа. Я без суєти капаю крапельки на кожну щоку, лоб та шию. Використовую сироватку щедро – по повній піпетці на кожну половину обличчя та шию-декольте. Мені дуже подобається.

Тільки подивіться на цю консистенцію:

Аромат у цієї сироватки зовсім ненав'язливий, ледве вловимий, свіжий і не викликає додаткових асоціацій. Для мене це плюс, коли кожен із засобів догляду має свій аромат, догляд за шкірою перетворюється на ароматну мішанину.

Склад у Meddis завжди гарний, особисто для мене це бренд, яку сміливо можна брати наосліп, якщо не знаєш, що інше можна придбати.

Додала аналіз складу.

Застосування :

дану сироватку можна наносити не тільки на обличчя, але і на зону декольте та шию.

Всі сироватки ми наносимо на очищену шкіру і після цього обов'язково закриваємо зверху кремом. У випадку із сироваткою Meddis, зверху можна закрити її навіть найслабшим і найпростішим кремом, оскільки ефект буде розкішним.

Результат

Він не змусить довго чекати, вже одразу після нанесення сироватки обличчя ніби наповнене зсередини вологою, миттєво усувається стягнутість . Обличчя сяє (не жирним блиском), зволоження і відчутно, і помітно.

У мене при нестачі вологи шкіра місцями покривається дрібними зморшками, так от сироватка їх 100% розгладжує (не плутайте з віковими та мімічними зморшками! Однією сироваткою їх не позбутися). Особливо це відчутно на шкірі навколо очей – там вона тонка і завжди перша реагує на сухість, ось у цій зоні сироватка виявляє себе на 101%.

За рахунок гарного зволоження шкіра жирніє не так сильно, це плюс. Пори вона не забиває , у цьому плані сироватка ідеальна для власниць проблемної та жирної шкіри – з нею не треба боятися, що вискочить пару нових прищів.

Сироватка не липка, легка, не конфліктує з подальшим доглядом.

Я сміливо можу назвати її ідеальною зволожуючою сироваткою. Куплю ще багато разів.

Підсумок: сироватка підійде для будь-якого типу шкіри, вона дуже комфортна, ефективна і доступна в ціні. Жодного мінуса я так і не знайшла, користуюся сироваткою все також регулярно, і спостерігаю як моя шкіра перетворюється на краще.

Шикарна базова сироватка, яка виконує свої обіцянки. Якісне зволоження та крапка.

5/5, рекомендую!