enchantress

Комплексний догляд за шкірою від 𝙍𝙀𝙇𝘼𝙉𝘾𝙀 (ч.3)

Комплексний догляд за шкірою від 𝙍𝙀𝙇𝘼𝙉𝘾𝙀 (ч.3)

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

Продублюю з ч.1: я власниця комбінованої шкіри, схильної до висипань, усі склади косметики перевіряю на наявність комедогенних компонентів, оскільки для мене це дуже важливо. В продуктах від 𝚁𝙴𝙻𝙰𝙽𝙲𝙴, які наразі маю, не було нічого виявлено.

Склад: water, urea, methylsulfonylmethane, glycerin, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, niacinamide, sodium pyrrolidone carboxylate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, sorbitol, arginine, allantoin, polysorbate 80, disodium edta, peg-40 hydrogenated castor oil, Parfum (Fragrance), lactic acid

Виробник нам обіцяє:

• сприяє пом'якшенню, живленню, відновленню еластичності та пружності шкіри;
  • об'єднує два активи - ніацинамід і Na-PCA, які нормалізують рівень вологи в шкірі та її утримання, усувають сухість, стягнутість і лущення;
  • подарує належний догляд для дуже сухої та виснаженої шкіри;
  • має протизапальний і заспокійливий ефекти і антиоксидантну властивість;
  • сприяє звуженню пор, нормалізує роботу сальних залоз;
  • ефективно зміцнює епідерміс;
  • сприяє синтезу природного колагену в шкірі;
  • чинить регенерувальну дію на пошкоджені тканини;
  • перешкоджає передчасному старінню шкіри.

Тонік-міст, виконаний також зі скла, вже не з зовсім зручним, на мою думку, пульверизатором. Я люблю, коли створюється "хмаринка", яка м'яко обволікає, а сам продукт лякає легкою вуаллю на шкірі обличчя. Я прихильниця малих витрат косметики, коли достатньо лише пари-трійки натискань. Як на мене, дозатор міг бути вдалішим. Проте, насправді, головне наповнення: сечовина, яка пом'якшує огрубівшу шкіру, наіцинамід, який заспокоює її(актуально для тих, у кого догляді присутні кислоти і ретиноїди), та на останньому місці молочна кислота, яка сприяє зволоженню і м'якому відлущенню ороговілого шару. Я фанатка ніацинаміду в догляді, про який розповім пізніше в окремому дописі.

Стосовно моїх особистих вражень, аромат продукту виражений, але не нав'язливий. Деколи, коли шкіра була особливо чутливою, було відчутне поколювання, майте на увазі(через кислоту та іншу компоненти в складі, як мені здається). З обережністю використовувати власницям і власникам чутливої, подразненої шкіри. Можу з впевненістю сказати, продукт вартий уваги, він точно знаходиться в моєму топі тонерів з ніацинамідом, але він не універсальний і підійде не всім.

Висновок: склад, дизайн, особливо ціна приємно радують, але звертайте увагу на ваші особливі потреби шкіри і буде вам щастя ;)