Олівець для брів | Avenir Eyebrow Pencil
Якщо не хочу експериментувати з новим олівцем для оформлення брів, то обираю завжди цей олівець,який знаю вже давно і добре.
На момент замовлення цього олівця першого разу,не думала,що він мені так сподобається.Мені пощастило за бюджетну ціну отримати саме той колір,який я не завжди знайду в інших брендах.Мої брови,мають сіруватий підтон у міксі з темно коричневим.Мені не підходять ні однотонні темні олівці,адже виглядає це не дуже,також не обираю олівці коричневого кольору,які мають рудий тон,проте якщо обираю всліпу новий бренд,то часто зазнаю фіаско.Саме Avenir 73 часто обираю для себе,напевно кращого кольору і немає серед переліку,він для мене просто ідеальний.Часто,його не буває у наявності,проте якщо він є,купую не думаючи,навіть якщо попередній ще не закінчився.
Нанесення та комфорт
Напишу про нюанс,який вважаю дуже важливим,я до нього звикла,проте не всім це може сподобатись.Попри усю мою велику симпатію цьому олівцю,він має твердий та сухий грифель,проте з часом,він розмальвовується і стає м'якішим,проте він не буде кремовим.Є також в цьому і позитивна сторона,я маю шкіру схильну до жирності,тому такий олівець навіть у спеку не розмазується та не стирається.Ним я заповнюю прогалини,адже маю не густі брови,я би сказала,що середньої густоти,але ж за допомогою олівця можу зробити візуально їх більш заповненими.
Щіточка та зручність
Щіточку хотілось би іншу,щоб вона мала густіші волоски та коротші,проте нею також можно розчісати брови,але я користуюсь іншою,так мені зручніше.Щіточка має не м'який ворс,проте він не такий, котрий би царапав шкіру.
Ідеальний колір,а детальніше?
Колір 73 вважаю ідеальним для такого кольору бровей,як у мене.Колір має назву "Кава з попелом"Він є не надто темним,тобто гуталінових бровей не буде,все окей.Олівцем звісно можна зробити як більш виражений колір,так і більш м'який та природній.Навіть,якщо я бачу,що це занадто,я просто вичісую його щіточкою,доречі після розчісування колір згладжується та рівномірно охоплює усю частину бровей.Мені подобається колір тим,що він немає рудого підлону,чудово підлаштовується під натуральний колір бровей,особливо не відділяється та не виглядає зайвим,адже такі фактори кидаються одразу в очі та псують увесь макіяж.
Ціна
Бюджетна ціна не може не радувати,тим паче що часто він буває на знижках,то звісно тоді треба купувати одразу декілька,адже цей 73 колір є доволі популярним,аніж інші кольори в цьому переліку.
Коментарі (0)