ksnklb

Неймовірне сяйво 003 – Moon

Пам'ятаю, якого шуму наробили ці блиски минулого літа, і бачу зараз що вони не втрачають популярності. Це зовсім не дивує, адже блиски зараз дуже популярні, а їхні нові формули такі комфортні, що носити їх одне задоволення! Maybelline, як завжди, лідери макіяжних трендів 😍 а Lifter Gloss лідери продажів.
Одним з найпопулярніших відтінків є 003 – Moon. Якщо чесно, він мені найбільше подобається зі всіх представлених відтінків, а представлено... Дівчатаа, на будь-який смак!
Moon я люблю за красивий нюд з легким натяком на коричневий відтінок. Дрібний білий шимер надає родзинки і зовсім не відчувається на губах 🥰.
На губах цей блиск лежить комфортно, він відчувається гелевим та з трішки жирним, волосся до нього не липне, і блиск не тече.
Стійкість хороша загалом, та перед їжею я його витираю.
Варто зазначити, що я замовляла цей блиск з ЄС, і я відчуваю легке охолодження на губах, не таке сильне, як від пламберів, воно загалом не змінює об'єм губ.
А от саме скляний фініш на губах та красивий перелив шимеру додають візуально об'єму.
Аромат у Moon карамельний, дуже солодкий та смачний, він не заважає, та відчутний.
У складі є емоленти, кокосова олія, гіалуронат натрію, консерванти, ароматизатори та барвники. Блиск зовсім не сушить губи, а навіть після того, як його витерти, вони залишаються м'якими та зволоженими.

Блиск доволі густий, та завдяки великому аплікатору розприділяється легко. Аплікатор пухнастий, дозволяє зручно промалювати контур. Обмежувач у флаконі вузький, завдяки йому витрача засобу виходить оптимальною.
А дизайн флакона дуже стильний, він виконаний з прозорого товстого пластику, завдяки чому можна бачити розхід. Об'єм 5.4мл.