Шлях до м’якої та доглянутої шкіри: прості ритуали краси.
Двоетапне очищення, гоління та зволоження — перевірені ритуали та рекомендації для гладенької і зволоженої шкіри🤍
Давайте розглянемо три важливі теми у догляді за шкірою: двоетапне очищення, гоління та зволоження. Поділюся власним досвідом і рекомендаціями.
Двоетапне очищення
Чи спробували ви вже популярний метод двоетапного очищення? Спочатку використовуємо мило, а потім — гель. Коли я вперше про це дізналася, одразу замовила Dove Крем-мило “Краса та догляд”, а також гель для душу з цієї ж серії. Шкіра справді відчувається чистою, але таке агресивне очищення може трохи пересушувати її. Тому я рекомендую застосовувати цей метод лише раз на тиждень, особливо якщо ви також використовуєте скраб. А головне — не забувайте про зволоження після очищення! Мені це мило дуже підійшло, і тепер хочеться спробувати інші аромати.
Гоління
Для гоління я вже давно обираю бритву Venus і постійно замовляю різні змінні касети, нижче залишу свої улюблені . Мій улюблений ритуал включає: спочатку легке скрабування, потім гель або піну для гоління, бритва, а насамкінець — обов’язкове зволоження. Такий метод запобігає подразненню, і шкіра залишається гладенькою.
Нещодавно спробувала інший підхід — на розпарену шкіру нанести дитячу олію і потім поголити. Однак цей метод мені не підійшов: відчуття надмірної олійності було не дуже приємним, і з’явилось почервоніння. Тож я повернулась до свого традиційного методу. А як ви голитеся? Можливо, маєте свій перевірений спосіб?
Зволоження
Щодо зволоження, моїм фаворитом залишається CeraVe — зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Раніше я використовувала його для обличчя, і він мені ідеально підходив. Але згодом знайшла інші засоби для обличчя і залишила його для тіла. Воно чудово зволожує, і для мене важливо, що продукт не має сильного запаху.
Також у мене є ще один варіант — лосьйон від Johnson’s® з мигдалевою олією та маслом ши. Він забезпечує інтенсивне зволоження, має солодкий аромат, який підійде тим, хто любить більш насичені запахи.
А які у вас улюблені засоби? Чи маєте свої перевірені ритуали? Буде цікаво почути ваші думки та рекомендації!
Коментарі (0)