Відчути себе Клеопатрою
Королевою так точно, бо хто ще робить маски з пелюстками троянд!
Коли я робила фото "До", то ніби все виглядало непогано як для людини з розацеа, але моє "Після" - то якась магія🪄. Ця маска настільки круто вирівняла тон та звузила пори, що шкіра буквально стала порцеляновою! Характерна особливість в гідрогелевих масок Джоко в тому, що вони дуже потужно охолоджують шкіру, причому не тільки під час нанесення, а й годину-півтори після. Зниження температури епідермісу дуже корисно, це тренує судини, звужує пори та працює як антиейдж 😍.
Маска виглядає як порошок світло жовтого кольору з неймовірним ароматом болгарської троянди🌹. Це не приторна помадність, не задушлива квітка, що затьмарює собою простір - ні! Саме ніжні пелюстки, максимально природній та тендітний аромат🥰.
В складі альгінат, розчинний колаген, кремній, а також екстракт та пелюстки троянди♥️. Тобто інгредієнти максимально натуральні та при цьому дієві.
По інструкції необхідно розчинити вміст пакетика в 70 мг ледь теплої води, але я цього разу пішла на експеримент і розділила на 2 використання (спойлер - такої кількості цілком вистачає🙃).
Суміш легко перемішується до однорідного стану і застигає не так швидко, як в альгінатних масок, тож є достатньо часу для нанесення.
Після нанесення я витримую маску лежачи, чекаю 20-25 хвилин. Також моя рекомендація - наносити під гідрогелеві/альгінатні маски зволожуючу сироватку, таким чином серум глибше проникає в епідерміс і ефект від обох засобів збільшується☺️.
Знімається маска дуже легко, буквально одним пластом. Це ще одна перевага в порівнянні з альгінатками - останні в мене знімаються важкувато, потім ще треба змивати за допомогою спонжика. Тут же все ідеально.
Ну і покажу, як виглядає обличчя після такого трояндового ритуалу краси). Чесно, я в захваті! Раніше моєю улюбленою маскою була з календулою, а тепер хочу протестувати ще й інші, раптом там є щось ще крутезне😁.
Коментарі (0)