Mila__Mi

Ти повертаєш мене у теплі спогади дитинства

Ти повертаєш мене у теплі спогади дитинства

Я люблю солодкі аромати, особливо на холодну пору року, вони додають особливої, затишної атмосфери 🥰

Fantasy Community Perfumes випустив 5 нових, преміальних ароматів, які завдяки своїм композиціям повертатимуть нас у теплі спогади дитинства.

Для себе я обрала аромат Condensed milk & Nutty cookie 🍪

Базові ноти: Карамель 🍮

Сімейство ароматів: Фужерні, пряні.

Даний парфум представлений у форматі розпилювача 30 мл (тестер)

*також є пробник аромату 2 мл, 30 парфум в оригінальній упаковці

Флакон виконаний з високоякісного скла та має матове покриття в молочному кольорі (ну точно як згущене молоко 😍). Дизайн дуже милий та дещо казковий ✨

Розпилювач з дрібнодисперсним розпиленням, широкого спектру. Роблячи один пшик, можна повністю охопити зону зап'ястку і навіть розподілити між другим зап'ястком.

Я зазвичай наношу парфюми на зону зап'ястку, внутрішню зону ліктя, за вушками, та по бажанню на волосся і одяг (цей парфум я наносила усюди 🤭).

Як тільки я забрала парфуми, прийшовши додому не змогла втриматися і набризкалася ними 😁 Хоча парфумам завжди потрібно "полежати з дороги".

З першого бризку це був аромат згущеного молока, доданого в чашку чорного чаю. Це одразу нагадало мені дитинство, коли хотілося чогось смачненького, але не приторно солодкого, або ніхто не хотів бігти у магазин, щоб купити чогось смачненького 😄 Мама завжди мені робила чай з ложкою згущеного молока (воно тут взагалі домінує) і клала печиво у тарілку і ми потім сиділи балакали. Чесно кажучи в моїй сім'ї жінки по маминій лінії досі так роблять, тож мати баночку згущеного молока у нас це сімейно-жіноча потреба 😄

Але, на цьому не все і аромат має зовсім різне звучання на волоссі та на одязі 👇🏻

Щодо шлейфу не скажу що він яскраво виражений, але коли людина стоїть до вас дуже близько, то аромат відчувається (особливо якщо нанести парфуми на волосся чи одяг). Мої рідні кажуть, що після цих парфумів я пахну як кондитер у вишуканій маленькій кондитерській 🧁

Стійкість відчувається впродовж дня. На волоссі аромат відчутний до наступного миття голови і відчувається він солодкими, молочними карамельками🍬. На одязі стійкість до двох діб і саме на ньому я чую аромат горіхового печива 🍪 политого згущеним молоком, боже як це смачно.

Чесно я була дуже здивована, яка точна формула була вироблена брендом, аби дійсно створити аромат згущеного молока, це щось неймовірне 🤩

Наразі у мене це найулюбленіший парфум, котрим я користуюся щодня і який з моменту його появлення у мене (а це трошки більше тижня) використаний вже майже на 1/3, бо бризкаюся ним з голови до ніг 🤍

Це однозначна рекомендація для поціновувачів солодких, затишних та смачних ароматів 🥰

Мені цікаво спробувати ще один аромат з нової лінійки - Frosty Berry & Bliss Cake by 🫐