Краплі Зволоження | ANKIE
Зволоження та регенерація шкіри 💦
Недавно я вже розповідала про гарний досвід користування емульсією від бренда ANKIE тут: https://club.makeup.com.ua/post/55709/
А сьогодні хочу розповісти про тонер , бо тонізація важливий крок для догляду за шкірою в бьюті рутині. ✨
💦
💦Пакування: як і у всієї продукції бренду, пакування мінімалістичне. Це пластиковий флакон зі зручною кришечкою через яку можна дозувати засіб.
💦Консистенція: прозора рідина , як мені здається, трошки густіше за воду , воно зрозуміло бо це тонер , а не тонік.
🫧Запах: дуже подобається аромат цієї серії, мені пахне легенько, М’ятними травами, аромат дійсно в азіатському стилі.
🌿Активні компоненти:
Екстракт Центелли: Для справжнього заспокоєння та загоєння епідермісу
Аргінін :Для підтримки достатнього рівня зволоженості шкіри та еластичності
Ніацинамід : Зменшує будь-які почервоніння та пігментацію, покращує тон шкіри
✨Ефект: тонер дуже приємний у використанні, я його наношу іноді пальчиками, а іноді спонжем, на очищене обличчя після вмивання чи масок.
Хоч і тонер на відміну від тоніка по косметичнїй термінології має більш насичену чи інтенсивну консистенцію, саме цей продукт достатньо легкий і не створює ніякої плівки на обличчі .
У мене засіб вбирається достатньо швиденько буквально менше чим за хвилину, не створюючи липкості, шкіра підготовлена для нанесення наступного засобу, такого як емульсія, сиворотка чи крем.
Тонер чудово зволожує і дійсно заспокоює шкіру, я це перевірила користуючись ним після кислотних масок чи більш агресивних пілінгів.
Хочу зазначити , що продукт не конфліктує з сироватками чи кремами інших брендів.
Відчуття комфортності зберігається тривалий час, для мене цей продукт виявився дуже класним, і користуюсь ним тепер я щоденно і з задоволенням . 🌿
Коментарі (0)