Казко вий прихисток серед пустелі : Old Spice Oasis вся лінійка
Після того, як мене вразив аромат гелевого дезодоранту, я розуміла що то питання часу, коли мої полички поповняться і іншими засобами цієї лінійки
З перших секунд знайомства з лінійкою Oasis, я була закохана в цей аромат. Так, так, це чоловіча лінійка, але ніколи серед жіночих засобів я не чула на стільки цікавого поєднання.
М'який, дерев'яний аромат, приправлений долькою ванілі, робить аромат солоким, але в міру. Ваніль не переходить в категорії гурманіки, а залишається на позиції східного аромату. Густий дим, солодкий і гіпнотизуючий, робить цей аромат чимось загадковим і ні на що не схожим. Легка кислинка і фруктова підложка врівноважує запах продукції і робить його більш дорогим, більш схожим саме на парфум. Між собою, продукти більш менш однакові, за виключенням деяких нюансів. Я вже казала про свою любов до цього аромату і сподіваюсь бренд захочить випустити туалетну воду чи хоча б одеколон, бо звучання дійсно цікаве.
В лінійці на данному етапі три продукти: Аерозольний дезодорант, Дезодорант-стік та Гель для душу
Old Spice Oasis Shower Gel
Весь асортимент догляду мого чоловіка складається з гелів для душу 3 в 1 і всі вони (майже) - від Old Spice. І я прекрасно розумію чому.
Ці гелі для душа мають густу консинстенцію, яка дуже гарно піниться. За лічені секунди, ви отримуєте купу піни, якою можна вимити вашого чоловіка, вас, вашого кота і підлогу у квартирі. Піна неймовірно м'яка і легко розподіляється по тілу, залишаючи шлейф аромату, який заповнює кожен сантиметр приміщення.
Oasis не став виключенням і додав до звичного прийнятя душу, справжню казку. Оазіс це маленький острівець серед моря гарячого піску, де можна знайти укриття від спеки, відчути легкий вітерець і знайти воду.
Гель добре очишує шкіру і це саме те очищення, яке так любить половина чоловіків - до скрипу . І дійсно, він дуже гарно очищує, освіжає, але при тому не пересушує. Ще деякий час, димний ванільний аромат залишається на шкірі, закохуючи в своє звучання. (Old Spice будьте людьми - зробіть мені парфум)
Якщо більшість гелей для душу від Old Spice я можу 100% назвати чоловічим, то цей закрався в категорію унісекс. Не знаю, як його відпавляти чоловіку, якщо я і сама закохалась в нього. Треба брати другий )))
Old Spice Oasis Deodorant Body Spray
Подібна форма дезодорантів, в нашій сім'ї найходова, особливо від Old Spice ( що поробиш - все його моє, а все моє його). Він подобається нам завдяки своїй невагомій текстурі, яка ідеально підходить як під білий, так і під чорний одяг. Вона швидко поглинається, залишаючи шкіру сухою і гладенькою. Вона дійсно дуже приємна на дотик після використання цього засобу.
Захист тут гарний, як від неприємного запаху, так і від надмірної вологості. Змивається продукт доволі просто, а алергічної реакції, подразнень - ніколи не викликав.
І хоча я часто користуюсь саме цим брендом, але певна річ - він чоловічий і саме в дезодоронті у формі спрею це відчувається доволі чітко. Всі аромати мають доволі типове звучання, свіже, мускуліне. Але Oasis і тут здивував.
Одразу після нанесення, у повітрі і на шкірі , відчувається легка ягідна і солодка нота. Тут вона відчувається найбільш активно. Волога, трошки терпка, вона ідеально поєднується з іншими компонентами. Солодкий дерев'яний аромат прикрашає ягідну композицію, а димна ваніль вітає навколо.
Цей аромат отримав комплімент у вигляді фрази моєї мами і бабусі "О, в тебе нові парфуми ? Дуже гарні".
Аромат звучить як справжній парфум і я не втомилась про це казати. Ніжний, не кричащий, ледь не нішева ваніль. Дівчата, раз не чоловікам, так для себе придивіться, бо ті хто обожнюють східні аромати - оцінять цю красу.
Дієвість, стійкість і аромат - це прям комбо.
На шкірі аромат залишається довго, але не перебиває парфум ( в моєму випадку - доповнює як парфум так і лосьйон для тіла), захищає протягом дня.
Old Spice Oasis Deodorant Stick
Що як не два стіка на поличках, являються підтвердженням любові до цього аромату, як і до гелевих дезодорантів від цього бренду. В мене іх 4ри, але Oasis майже став фаворитом серед них.
З трьох продуктів, він найсолодший, найдерев'яніший і найванільно-димний. Це саме більш м'яка версія без кислинки. В ній краще відчувається деревина, яка має схожість з сандалом. Ваніль не кондитерська, все ще густа, темна і гірка. Водночас він більш тягучий, наче там є база з амбри.
Аромат ідеально підійде як для жінок, так і для чоловік, як впринципі і вся лінійка.
Гелеві дезодоранти я використовую частіше.
Він не викликає алергії чи подразнення, не залишає слідів на одязі. Ясно що в порівнянні з аерозолем, йому треба трошки більше часу для того що б повністю вбратися, десь секунд за 10.
Він гарно справляється з неприємними ароматами, забезпечуючи свіжість і комфорт. Захист ідентичен до всіх гелевих дезодорантів цього бренду, так що хто вже знайом з іншими ароматами - знає як буде поводитися він.
Тут все що треба : прекрасний аромат і гарний захист.
Коментарі (0)