Лімітований крем для рук Shelly Apple & Cinnamon
Аромат затишного яблучного пирога 🥧
В Shelly вийшла дуже класна новорічна лімітка просто з надзвичайним смачним аромат шарлотки - крем для рук у вигляді прикраси на ялинку 🤩
І як тут стриматись? Та ніяк, вона уже в мене 😂
Це буде ідельним милим подарунком знайомій, подрузі, колезі, а і можна залишити собі 😁
Такий кремчик завжди буде в нагоді, оскільки ручки зараз постійно сохнуть, а об'єм дозволяє закинути його у будь-яку сумочку, і використання буде супровожуватися приємний солодким ароматом та надавати хоч трошки, але новорічного настрою ✨
Враження
Такий кремчик іде у вигляді прикраси на ялинку, тому можете її доповнити до моменту розпакування подарунків на Різдво 🤍
Об'єм 40 мл, думаю його вистачить якраз на сезон)
Консистенція дуже приємна, легка та кремова, вона швидко роподіляється і поглинається, не залишає плівки, а надає приємний ефект зволоження та м'якості.
А аромат такий смачний, що важко втриматись 🤤 ВІн ніжний та солодкий, не надто активний, відчувається запечене яблуко та ледь ледь вловима кориця.
Що по складу?
Aqua (Water), Glycerin, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Lanolin, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Vitis Vinifera Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Allantoin, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Coumarin, Eugenol, Hexamethylindanopyran.
Я не обійшла цей моментик, бо хочу відновити репутацію мінеральної олії в такий засобах, як крем для рук.
Такі компоненти як мінеральна олія та силікони дозволяють добре зволожувати шкіру, створюючи захисний бар'єр, і перешкоджати випаровуванню вологи. Тому це спасіння від сухості в холодний період часу, і коли опалення.
А також кремчик доповнений оліями ши та виноградних кісточок, щоб надати живлення.
Підсумки
Такий кремчик без сумніву подарує частинку новорічного настрою як і Вам, так і у вигляді милого презентика для Когось 🤍
Бонусне відео Дейзі
І іі відношення до новорічного настрою 😂 Всі ми деколи вона 😆
Всім гарних та спокійних вихідних 🤍 І не будьте як Дейзі 😁
Коментарі (0)