Аніта

Відчуй ритм тяжіння

Відчуй ритм тяжіння

Лосьйонами для тіла я користуюся на постійній основі. Люблю мати декілька варіантів на своїй косметичній полиці. Нещодавно у відомого бренду Avon вийшов новий парфумований лосьйон для тіла Attraction Closer. Розкішний, дивовижний і ніжний парфумований лосьйон для тіла який підкорює серця і огортає шаллю чарівності, харизми та привабливості. І як ви зрозуміли, я його придбала.

Перше, що одразу приваблює - це яскраве пакування. М'яка туба рожевого кольору. Яскравий дизайн з мінімалістичним оформленням. Звичайна кришка, зі зручним отвіром з якого легко витиснути потрібну дозу засобу. Об'єм 125 мл.
Ніжна не жирна текстура лосьйону добре зволожує шкіру і прибирає дрібні лущення, залишаючи після себе приголомшливий дорогий аромат.

До речі про аромат - він фантастичний, такий смачний, закохує з перших хвилин. Соковита груша поєднана в танці з нотами медового нектару та унікальним акордом шкіри до шкіри, який поєднує ноти вершкової деревини, оксамитового мускусу та солодкої амбри. Такий солоденький зі східними нотами, фантастична насолода в одному флаконі.

Інтенсивність запаху досить помітна, після нанесення лосьйону аромат довго залишається на шкірі приємним солодкуватим шлейфом. Вбирається практично моментально, не залишаючи липкості, жирних слідів чи відчуття плівки. Після вбирання засобу шкіра стає дуже ніжною та шовковистою, до неї хочеться торкатися. Лосьйон забезпечує легке зволоження. Для інтенсивного зволоження такий засіб не підійде. Загалом я задоволена лосьйоном, починати з ним ранок одне задоволення.