Alina🍒

Є тут ще залежні від вишневих засобів?

Всім привіт!

Якщо можна було б обрати, який аромат оточував би мене все життя, то це однозначно була б вишня🍒

Зізнаюсь у своїй залежності до неї і скуповую все, що бачу, тож запрошую вас до вишневого огляду✨

MERMADE завжди зачаровують мене своїм дизайном, тому пройти повз цієї соковитої пляшечки я теж не змогла🍒

Та все ж один недолік я виявила і трохи засмутилась: оскільки я маю звичку носити аромати з собою в сумці, аби поновлювати впродовж дня, коли я дістала міст, то побачила, що пляшечка волога і дуже відчувався його аромат - при огляді зрозуміла, що зона розпилювача дещо підтікає і, мабуть, подальших транспортувань він не витримає, тож довелось поставити міст на поличку, та перелити окремо в атомайзер..

Тож якщо захочете кинути його собі в рюкзак чи сумочку, то влаштуйте невеличкий краш-тест, адже ніхто не застрахований від таких виробничих похибок🤭

У мене аромат із колекції Night in Paris, який одразу налаштовує на романтичний лад однією лише назвою🤍

• початкова нота - вишня, лікер, мигдаль
  • нота серця - жасмин, слива, турецька троянда
  • кінцева нота - ваніль, гвоздика, кориця

Такий собі типовий набір для вишневих композицій, які я обожнюю🍒

Любов сталася з першого розпилення✨

Вибух соковитої, але ще не до кінця стиглої вишні з невеличкою кислинкою, яку втопили в алкоголі, огорне вас своєю вуаллю🍒

Трохи згодом я відчула на собі солодкуваті квітково-фруктові ноти, які гармонійно сплітаються з початковою кислинкою.

Поступово аромат стає більш пряним завдяки гвоздиці, нотам кориці і невеличкою дрібкою ванілі🍒

Аромат романтичний, затишний і водночас зухвалий та сексуальний, ідеальний варіант для осені, ноти композиції дуже вдало грають з сезонною атмосферою.

Стійкість як для місту доволі непогана, але, звісно, хотілося б, аби на шкірі він затримувався довше ніж пару годин, а от на одязі він "сидить" доволі впевнено.

Чи придбала б я його ще раз? Однозначно і обов'язково це зроблю, але наразі хочу спробувати всі аромати з колекції✨

Якщо полюбляєте вишневі аромати - дуже раджу, легкий та дуже смачний і вишуканий аромат🍒

Дякую кожній за увагу🤍