Zhukovka

Яскравий, фруктовий, соковитий і такий особливий

Спочатку я відчуваю вибуховий фруктовий мікс малини, ананасу та ягід — це справжній вибух солодкої свіжості та соковитості. 😍

Аромат на початку дуже яскравий і живий, немов літній фруктовий сад.🍍 Однак згодом аромат починає розвиватися, і поступово в ньому з’являються більш кремові ноти — такі, що нагадують солодкі цукерки малібушки. Вершкові відтінки з ягідною кислинкою створюють дуже теплий і молочний ефект.

Мед, здається, трохи врівноважує ці молочні ноти, тому вони не звучать занадто важко чи нав’язливо. Паралельно з'являються відтінки сливи і чорної смородини, але вони не виступають окремими акордами — все гармонійно переплітається і звучить м’яко. Ванілі я особливо не відчуваю, вона, ймовірно, потонула у ніжних вершках середніх акордів 🪽

В кінці мускус бере на себе роль створення такої легкості і повітряності. Він додає аромату відчуття «пухнастості» і, мабуть, саме він дає те відчуття окриленості і завершеності, яке залишається після нанесення 🪽

Стійкість цього аромату справді вражає — понад 8 годин на шкірі, потім я лягла спати, а на ранок я відчула злегка кислувату солодку цукерочку на місці розпилення.🍭 Це аромат, який залишається з тобою, і він постійно радує своєю ніжністю та смачними нотками🎶

Що можу сказати про цей аромат? Я в повному захваті! Це мій ідеальний аромат, я його буквально «намріяла». Шукала нотку малини і нарешті нова лінійка від Avenu Des Parfums 😍 Для мене важливо, що вона не монотонить, а чудово переплітається з іншими фруктами й ягодами. Це аромат, який поєднує у собі яскравість, фруктовість та теплоту. Він смачний, яскравий, і разом з тим огортає ніжністю та теплом. Цей аромат — про мене, я дійсно себе так відчуваю💃

Вже й не знаю, чи варто щось говорити про пакування, після такої бурі емоцій від самого аромату... Проте все ж таки це огляд і я вам розповім, що мій Silky Abu Dhabi приїхав у картонній коробці, котра з легкістю видвигається в бік. Це надає відкриттю певного вайбу. Позаду коробочки є інформація про склад, спосіб застосування, всі дати, адреса і тд. Флакон скляний, має якісний розпилювач і вміщає в собі 50мл приглушено-коралового ароматного еліксиру, котрий тішить мої душевні вподобання 🎀