Перенесемось в Женеву
Якщо ви в пошуку бюджетної парфумованої води я вам сміливо пораджу розглянути аромати українського парфюмерного бренду Аvenue des Parfums.
У них представлена широка лінійка ароматів, серед яких ви точно оберете потрібний. Я зупинила свій вибір на Elegant Geneva – це дійсно елегантний легкий аромат, який перекликається нотами зі знаменитим Coco Mademoiselle.
Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні
Початкова нота: Ірис, Ананас, Пачулі, Рожевий перець
Нота серця: Жасмин, Лимон, Троянда
Кінцева нота: Ваніль, Ветівер, Мускус, Пачулі
Одразу після розпилення я відчуваю легку спиртову основу, яка досить швидко випарюється, і на сцену виходить витончене поєднання деревних, квіткових і мускусних нот, що створює елегантний аромат. Відкриваючись чарівним міксом ірису, соковитого ананаса та нот рожевого перцю, Elegant Geneva підкорює свіжістю та легкістю. У серці аромату розквітають жасмин, лимон і троянда, додаючи ніжності та витонченості. Завершальна композиція з ванілі, ветівера, мускусу і пачулі огортає теплом, залишаючи відчуття спокою й гармонії. Загальні враження - це легкий, свіжий аромат, який не заважає і не тисне. Ідеальний час для цієї композиції - весна/літо.
Ноти троянди, ветіверу, і пачулі спільні з композицією Coco Mademoiselle, і ця класика дійсно прослуховується в Женеві але легше і прозоріше.
Стійкість у аромату особисто на мені середня. На робочий день вистачає огортаючого аромату, а от ввечері вже хочеться поновити нанесення.
Кому підійде?
Цей аромат ідеально підійде для тих, хто шукає баланс між класикою і сучасністю, хто бажає підкреслити свою елегантність і тонкий смак. Композиція підходить для повсякденного використання, різних подій та різного стилю одягу. Дляти хто шукає в одному флаконі поєднання якості і доступності.
Пакування
Лаконічне, мінімалістичне, елегантне, в спокійній кольоровій гаммі. Коробка огорнута захисною плівкою. Всередині флакон з прозорого скла. В його дизайні, простоті та чітких лініях простежується естетика, яка мені дуже імпонує. Розпилювач працює добре, видає ароматну хмаринку і не плю ється з сильним напором.
Філософія
Бренд несе цікаву філософію в своїх продуктах, вони не дарма мають назви різних куточків світу, адже бачать не просто флакони з ароматами, а справжні картини і відлуння життя різних міст світу. Кожне місто має свою унікальну атмосферу, культурний дух і історію, яку втілити ці характерні особливості в аромати, підкреслюючи їхню власну "душу".
З Elegant Geneva у мене виникають соціації з романтичною прогулянкою по старовинних вулицях Женеви, на мені сукня з легкої тканини, у волоссі вітер, а свіже повітря насичене ароматом квітів і легкими нотками спецій.
Коментарі (0)