Нове поповнення на моїй косметичній полиці
Засоби для волосся від бренду Hillary
Усі ми час від часу зіштовхуємось з різними проблемами догляду за волоссям. Хтось страждає від випадіння, інших турбують посічені кінчики та ламкість. Однак першопричиною більшості проблем з волоссям є сухість. І якщо не боротися з нею вчасно — це може призвести до ряду інших проблем пов’язаних з волоссям та шкірою голови. С приходом холоду моє волосся стає більш ламким та сухим.
Тому вирішила спробувати щось нове по догляду за волоссям. Обрала український бренд Hillary. Зовсім нещодавно познайомилась з цим брендом і засобами по догляду за обличчям. Тому без сумнівів замовила новинки для волосся.
Що обрала:
💧Набір для сухого типу волосся, який створений для інтенсивного зволоження та живлення волосся, яке потребує додаткового догляду через сухість та ламкість.
А ще мене дуже сильно почало турбувати випадіння волосся. Як ми всі знаємо норма випадіння може коливатися від 50 до 100 волосинок в день. Але не хочеться запускати цю проблему, бо волосся в мене і так не дуже густе і навіть норма для мене це забагато. Тому для профілактики та покращення стану волосся я обрала теж доглядові засоби:
💧Сироватка проти випадіння волосся "Висококонцентрований комплекс" з екстрактом карликової пальми
💧Маска проти випадання волосся
Обов'язково після знайомства з цими засобами і тестування поділюся з вами своїми результатами.
Коментарі (0)