PILIRINA 💛💙

Multitasker: чудо-сироватка, яка відмінно працює з в’янучою шкірою

Я називаю сироватки золотим стандартом для збереження молодості, здоров'я і пружності шкіри. Без них не проходить мій жоден домашній ритуал краси.І, повірте, у моєму майже 40-річному віці, дійсно якісну і працюючу знайти досить важко, хоча, здавалося б, сучасний косметологічний ринок ними переповнений.

Всім нам відомо, що рівень колагену у шкірі починає знижуватися приблизно у 25 років і починається зворотній відлік — вона починає старіти. Можна напічкати шкіру ботоксом, колоагеностимуляторами, а можна обрати просто правильний догляд і активну основу у вигляді сироватки.

Але мій ідеальний флакончик із дорогоцінними активами знайдено! Це омолоджуюча сироватка Anti age від львівського бренду Sue.

При постійному використанні цей засіб з природніми активами дійсно здатен змінити якість і текстуру шкіри. Сироватка наче змінила правила гри для моєі вже в’янучоі шкіри у щоденному догляді, допомагаючи підтримувати каркас під шкірою у більш пружному стані, одночасно розгладжуючи лінії та зморшки. Дивно звучить, правда? Але це факт! Емульсія дійсно не тільки візуально, а й тактильно вдосконалює шкіру, надає чистоти та шовковистості і класно вирівнює тон.

Впродовж місяця я користувалася нею 2 рази на день — вранці та ввечері. Кожного разу, відкриваючи пляшечку свого еліксиру, вдихала цей приємний, косметичний аромат, який навіть не знаю з чим можна порівняти та просто насолоджувалася легкою текстурою, яка вже через 5 хвилин робила моє обличчя відпочившим. Як це працює? Чесно кажучи, для мене теж загадка.

Миттєвий результат від використання можете самі побачити на фото без фільтрів. Ефект “Після” зроблений через 5 хвилин. Шкіра розрівнялася і зникли почервоніння. Підозрюю, що сироватка справилася б з ефектом розея на обличчі. Жаль, що фото не може передати тактильну насолоду від дотику.

Підозрюю, що через потужний склад, у якому міститься 99,9% інгредієнтів рослинного походження. І вся органічна сировина сертифікована ECOCERT та COSMOS.

Water,Wheat Germ Oil, Alkanna Tinctoria (Alkanet) Root Extract, Camellia Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Сetyl Alcohol, Fucus Gel, Argireline, Retinol (Vitamin А), Sodium Hyaluronate, Сosgard (Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aqua), Jasminum Officinale (Jasmine) Essential Oil, Pelargonium Capitatum Essential Oil, Rosa Damascena (Bulgarian Rose) Essential Oil, Citrus Amara (Neroli) Flower Oil.

Для мене сироватка Anti age від Sue -одна з найпотужніших формул бренду, яка розгладжує дрібні зморшки, та розкішно наповнює шкіру вологою завдяки високому вмісту низькомолекулярноі гіалуроновоі кислоти та оліям. Висока ефективність, органічний склад, потужна формула, доступна ціна — як можна іі не полюбити? Щиро рекомендую познайомитися із цим багатофункціональним дивом у пляшечці, якщо вам трішки за 30. Вам сподобається іі якість, запевняю.