Чистикова Дарья

Альгінатна маска із золотом від Joko Blend

Альгінатна маска із золотом від Joko Blend
Альгінатна маска із золотом від Joko Blend

Обожнюю масочки для обличчя і альгінатні не виключення. Саме цю масочку з золотом я отримала у подарунок до замовлення засобів Joko Blend на мейкапі. Доречі, акція ще діє https://makeup.com.ua/ua/news/70357/ — за умови придбання продукції Joko Blend на суму від 399 грн.

Спробувала її вже вдруге, тому хочу поділитися враженнями⬇️

Для кого вона?

Виробник зазначає, що дана маска з золотом сприяє розгладженню зморшок та має ліфтинг ефект. Вікова категорія 30+

Я тільки вступаю у цю категорію, звичайно від однієї маски не варто очікувати -5 років, але тут важлива системність, вважаю що краще працювати на випередження 😉

Основні характеристики

Маска знаходиться в білому щільному пакеті. Об'єм становить 20 гр, що є для мене рівно на одне використання. Насічки по краях допомагають легко відкрити пакет за допомогою рук, не залучаючи при тому ножиць.

Аромат у маски дуже легкий, його майже чути, він приємний, пудрово-косметичний. За текстурою як прошок, світло-персикового кольору.

Декілька рекомендацій щодо застосування

Виробник чітко зазначає температуру води з якою треба замішувати масочку — 22-23°С (тобто ледь теплої); та її кількість — 50-60 грамів.

Добре, що є чіткі пропорції. Бо з альгінатними масками буває то замало води і вона швидко застигає, то забагато, що все тече. При 58 грамах води масочка вийшла по консистенції нормальною, тобто комфортно наносилася на обличчя, але при тому і не ляпала. По фото можете трохи бачити комочки, тут мій фейл я взяла замаленьку тару для замішування.

Лайфхак стосовно підсохших країв маски

Як я не старалася, але по контуру щільність покриття маски виходить менше, тому края трохи підсихають. Безпосередньо перед зняттям маски бризкаю термальною водою або просто прохожусь по контуру пальчиками змоченими у звичайній воді. Таким чином знімання більш легке та менш часомістке. Доречі, знімається вона одним шаром без проблем.

Який результат?

Як результат шкіра гладенька, свіжа, трохи вирівнявся тон. Найголовніше, виглядає підтянутою та зволоженою. Ніякої сухості після використання масочки не було.

На сайті зайшла інформацію що її можна використовувати і на губи, так і на очі. Вперше так і робила, але цього разу, щоб мати можливiсть зробити фото, на очі повністю не наносила. Але навіть при цьому помітно, що заломи навколо очей підтягнулися👌

В котрий раз переконуюсь, що масочки Joko Blend зі мною надовго, це любов з першого використання 🥰

Дякую за увагу ❤️