ksnklb

Альгінатна маска, зелений чай та алое

Альгінатна маска, зелений чай та алое

Не видався день? Заварюємо зелений чай та колотимо масочку 😉.
Ця маска точно зможе покращити настрій 🌿.

Ця маска поміщена у пакет 20g, одного вистачає на 2 рази, або на 1 раз на все обличчя за зону декольте. На пакеті є уся необхідна інформація.

Спосіб розведення маски:
висипати порошок у ємність, долити трішки води, перемішати до пастоподібної конситеції та швидко нанести, поки маска не засохла.
Так, альгінатні маски йдуть порошком, який треба розмішати. Ця маска такого світло зеленого, м'ятного кольору. Чомусь світло у моїй ванній не хотіло ловити справжній колір цієї маски, роблячи його то надто зеленим, то надто блідим. Також вже у порошку, а потім і у розведеній масці можна побачити дрібний шиммер, що було для мене приємною несподіванкою.
Аромат у цієї маски такий приємний, свіжий, ледь відчувається на обличчі.
Склад направлений на створення структури маски та на заспокоєння шкіри.

Тримати маску рекомендують 20-25 хвилин, за цей час вона застигає.
Під-час цього відчувається приємний тиск, від цієї маски було сильне відчуття свіжості, таке приємне охолодження.
Ця маска у мене знялась досить легко, одним шаром, що дуже добре. Так, ці маски краще накладати більшим шаром, щоб не було з цим проблем. Якщо маска підсохає більше по контуру, то можна просто змочити водою і легко зняти.

Від ефекту я була вражена, адже обличчя наче очистилось, стало дууже світлим. Ефект зволоження з цими масками це вже само собою, а також було помітне заспокоєння. А ще мене вразило відчуття насиченості, такої здорової свіжості шкіри, воно дуже приємне.
Цю альгінатну маску я точно можу радити у тих випадках, коли шкіра потребує свіжості, освітлення та хорошого зволоження.