Alina_Demchenko

LAMEL FLAMY Jelly Tint

LAMEL FLAMY Jelly Tint
LAMEL FLAMY Jelly Tint
LAMEL FLAMY Jelly Tint
LAMEL FLAMY Jelly Tint

Бренд Ламель завжди вмів дивувати цікавими бюджетними продуктами, і тінт-желе не стало виключенням. З самого початку, як тільки продукт вийшов у продаж, мене зацікавила не тільки його не звична текстура , а й колір, бо 403 відтінок - швидко став мего популярним.

Сама лінійка має доволі цікавий і драйвовий вайб полум'я, що не може не асоціюватися з гранжем, смокі і так далі. Але тінт в цій колекції дійсно особливий.

Я ще не бачила таку текстуру : вона не така рідка, більш щільна і чимось схожа на незастивше желе, яке тільки но розлив по формам. Ну або на варення, варення шовковиці.

Аплікатор доволі невеличкий, з загостреним кінчиком. Він класичний,фетровий, чимось схожий на той що в LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil, але менший.

Наносити продукт їм доволі зручно, легко зробити чітку форму. Дозатор працює гарно, видає не сильно мало і не сильно багато. З функціоналом і ерганомікою проблем не виявлено. Падав сотню разів, його буцали коти - все ок)

LAMEL FLAMY Jelly Tint
LAMEL FLAMY Jelly Tint
LAMEL FLAMY Jelly Tint
LAMEL FLAMY Jelly Tint

403 Phantom - це ідеальний колір для вампірів і готичних принцес. Цей доволі темний відтінок доволі лякає, коли дивишся на цю дивовижну густу текстуру. Але насправді, це найідеальніший тінт який я могла тільки уявити. Він має сливово-бардовий відтінок , який залишається на губах у вигляді сіро-рожевого тінту. Мені особисто це нагадує шовковицю.

Якби я була візажистом і мені треба було підібрати колір губ для вампіра - я би обрала Фантом)

Як можна було побачити, продукту в мене залишилась половина, а для людини в якою більше 10ти помад ( Ксюша, тссссс, не видавай мене) - це показник мого фавору.

Ефект від засобу можна отримати доволі різний. Від легкого, до більш насиченого. Продукт можна нашаровувати, але ось тут треба обережно - можна отримати не рівномірний контур губ через це.

Інтенсивність відтінку залежить від того, скільки ви тримаєте його на губах. Найнасиченіший відтінок буде при повному висиханні засобу - тоді фініш буде плюс мінус як колір під час нанесення. Це гарний відтінок, але для такого варіанту потрібні ідеальні губи, бо він може підкреслити деякі недоліки.

Це один з найкомфортніших продуктів такого типу. Він не сильно пересушує губи і після можна легко нанести зволожуючий засіб, це не вплине на колір.

Нагадую, що для будь якого тінту ПОТРІБНІ ПІДГОТОВЛЕНІ ГУБИ. Інакше всі ващі тріщенки будуть помітні.

Цей тінт для мене самий ідеальний і я сподіваюсь що ця текстура стане постійною у бренда. Думаю що сто відсотково спробую і інші відтінки цієї колекції