Dallas Cosmetics Pro-Tox. Шампунь з кератином, колагеном та гіалуроновою кислотою
Реакція мого волосся та голови.
Недавно вирішила спробувати новий шампунь, і навіть не очікувала такого швидкого та… неприємного ефекту. Здається, я випробувала вже чимало шампунів, але щоб реакція з’явилася буквально після першого миття — це щось новеньке.
Після сушіння волосся відчуття було таке, ніби у волоссі завелися нові “мешканці”. Голова одразу почала свербіти, з’явилася жахлива лупа, а волосся стало неслухняним і сильно пушилося. Я дала цьому шампуню ще один шанс, вирішила спробувати його вдруге, але ситуація повторилася. І що цікаво, це відчувала не лише я.
Зазвичай я мию голову донечці своїми засобами, і, як виявилося, в неї теж одразу з’явилася лупа (хоча свербіж, на щастя, обійшов стороною). Волосся у неї стало об’ємнішим, але теж трохи “розпатланим”.
Ще кілька слів про текстуру шампуню. Вона настільки густа, що дозувати його дуже непросто.
На жаль, цей засіб мені взагалі не підійшов.
Хоча раніше в мене був гель для душу цієї ж марки, і він справді сподобався. Особливо його аромат! Але текстура у гелю теж була доволі густа, хоча завдяки іншому дозатору кількість продукту контролювати було значно легше.
Коментарі (0)