Оленка

Легендарний крем для тіла Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Brazilian Bum Bum Cream - це найвідоміший продукт марки Sol De Janeiro. Мені було дуже цікаво його спробувати, трохи відлякувала вартість, але радує, що є маленькі об'єми для ознайомлення.

Аромат – це те, заради чого купувався цей крем. Основною складовою та критерієм вибору був саме він. Це найголовніша особливість даного крему. Він настільки стійкий, яскравий та шлейфовий, що відчуватиметься цілий день. З таким кремом і парфум не потрібний.

Верхні ноти: фісташка, мигдаль.
Середні ноти: геліотроп, пелюстки жасмину
Базові ноти: ваніль, солона карамель, сандал.

Я найбільше чую ваніль та солону карамель, і десь потім уже фісташку. Аромат настільки яскравий і літній, що піднімає настрій, дарує відчуття літа будь-якої пори року, навіть в холодну погоду.

Консистенція як суфле: ніжний крем, який не розтікається. Щодо ефекту, то всмоктуваність дійсно миттєва. Шкіра стає наповненою, більш пружною та доглянутою.

З корисного багато компонентів, спрямованих на розщеплення жирів: кофеїн, гуарана, різні екстракти, тонізуючі речовини.

В цілому - це продукт, щоб себе побалувати. Якогось яскраво вираженого ефекту я не помітила. Але коли мені потрібний гарний настрій, або коли я стомлена, то після душу наношу його - це дарує спогади про літо, спрямовує на безтурботний лад.

Тож спробувати раджу, але особливих надій не варто покладати.