Осінні викидушки
частина 1
Ох, і назбирала я цей раз викидушок. Буде вам що почитати)) Спробую коротко, але ви самі розумієте - коли продукт класний, то й несеться...
Догляд за тілом:
Думаю, що Mayur пожартували вказавщи на пакуванні, що цей сольовий скраб "Троянда" для обличчя і тіла. Для обличчя часточки солі завеликі. І аромат троянди я звичайно дуже люблю, проте навіть для мене його тут забагато і він якийсь зарізкий як на мене. Проте дія на шкірі - супер! Головне швиденько намаститися зволожуючим кремом, бо, незважаючи на вміст олії, мою шкіру трошку підсушував.
Бальзам для ніг від мозолів та натоптишів "Крок мед анти мозолін" з протигрибковим ефектом ФітоБіоТехнології Krok Med - цілком непоганий кремчик за доступною ціною на літо для мого чоловіка. Бо мені отакі медичні аромати - не дуже заходять. Гарно освіжало шкіру стоп і живило сухі п'яточки.
Догляд за зубами:
Зубна паста Curaprox Be You Candy Lover (міні) як на мене була не зовсім вдалим експериментом - тут я цілковита жертва маркетингу, яка повелася на барбішно-рожеве пакування і відгуки. Однак, моє враження не дуже приємне - так смак у неї нереальний - якоїсь жувальної гумки, проте вона не зовсім вартує своїх грошей за такий мініформат. Так, її дуже зручно брати як тревел варіант (десь днів на 5 може вистачити), але я би краще обрала Marvis Aquatic Mint, бо за таку ж саме ціну ви отримаєте у 5 разів більше пасти. Як на мене аромат тут більш приємний, класичний та освіжаючий.
Зубна паста «Захист від карієсу з амінфторидом» Elmex Anticavity - моя давня любов. Тут бездоганно все - аромат, дія, біліші зуби. Купляю її втретє. І після цього фото я помчала в аптеку за новим тюбіком))
Догляд за обличчям:
Про тонер з екстрактом астрагалу Pyunkang Yul Essence Toner я писала в окремому дописі, де порівняла його із заспокійливим тонером цього ж бренду https://club.makeup.com.ua/post/47675/. Моїй жирній шкірі не зайшов, хоча знаю багатьох його прихильниць. Добре, що формат міні, бо оця слизькість його мені не дуже подобається за відчуттями, а підсушуюча дія взагалі мені не зрозуміла. На кожній шкірі він проявляється якось по-різному.
Омолоджувальний крем під очі з бакучіолом Mr.Scrubber Bio Retinol мені дуже сподобався на день, тому думаю купляти його вдруге - доступна ціна і гарна якість. Ось тут детальніше про нього писала: https://club.makeup.com.ua/post/46909/
Відновлювальна нічна маска з центелою азіатською FarmStay Cica Farm Night Repair Sleeping Mask мене дуже приємно здивувала. Якщо чесно, то я не дуже добре ставлюся до цього бренду, бо він демпінгує інші засоби тим, що краде їх ідеї по оформленню і ставлячи меншу ціну. Людина може легко сплутати пакування і взяти фармстей замість продукту, який насправді хотіла. Не люблю такі маркетингові маніпуляції із покупцем. Так ось - купила на касі і була прижмно вражена! Шкіра на ранок мов персичок і ніякого жирного блиску. Інгредієнти підійшли і можна сміливо купляти вдруге!
Безолійний зволожувальний лосьйон Cosrx Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap у мене завжди на повторі - є ще залишки великої пляшечки. Не забиває мої широкі пори, зволожує на рівні крему! Дуже його люблю. Зізнавалася йому у коханні ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/27027/
Про другу частину пляшечок розповім зовсім скоро.
Які продукти вас зацікавили? Про які враження аналогічні чи навпаки?
Коментарі (0)