Історія мого волосся: від фарбування до натурального кольору.
Від природного до фарбованого та назад: мій шлях до здорового та доглянутого волосся💇🏽♀️
Почну цю історію з 2022 року, бо все, що було зроблено з волоссям раніше, з часом або змивалося, або зрізалося.
Перше фото — літо 2022 року, коли моє волосся було натуральним, і, як на мене, виглядало досить непогано. Восени я вирішила пофарбувати передні пасма в білий колір, а трохи пізніше зробила аіртач. На жаль, фото з цього періоду не залишилося, але я вважаю цей період найгіршим у своєму “волосяному житті”.
У лютому 2023 року я захотіла повернути свій натуральний колір, і мені зробили фарбування, яке мало б бути близьким до мого відтінку. Проте результат виявився набагато темнішим, і я стала справжньою брюнеткою. Цей період запам’ятався мені сльозами, тому фото не залишилося. Перші світлини я почала робити лише тоді, коли колір змився до теплого відтінку. Саме тоді я вирішила вперше спробувати кератинове вирівнювання, щоб допомогти волоссю виглядати доглянутим. Кератин мені не зашкодив, а навпаки — допоміг полюбити своє волосся. Тож я почала його відрощувати, уникаючи фарбування, щоб не пошкодити структуру.
У січні 2024 року я повторила кератин, і якраз до літа мій колір вже значно відріс. Влітку 2024 року я вирішила відстригти велику частину довжини, зробивши стрижку майже до каре. Хоча трохи шкодую, що зважилася на таку зміну, волосся продовжує відростати, і зовсім трохи залишилося до повністю натурального кольору. Інколи виникає бажання щось змінити, але я стримую себе. У вересні я спробувала ботокс для волосся — залишилася задоволеною результатом. Можливо, ці процедури підходять не всім, але для моєї структури волосся (непокірного і пухнастого) вони ідеальні, і волосся залишається здоровим.
Чи був у вас подібний досвід? Як ви ставитеся до таких процедур для волосся?
Коментарі (0)