Zhukovka

Абсолютно натуральний продукт - Вау!

Моя нова знахідка на поличці — гідрофільна олійка від Weleda, і я просто в захваті! Це продукт, який завойовує з першого використання. По-перше, олійка повністю натуральна, що підтверджено сертифікатом NaTrue, який гарантує, що перед вами справжня органічна косметика🌿

Оформлення теж радує: продукт випускається у стильній зеленій скляній баночці об'ємом 150 мл, зручною помпою-дозатором, яка має захист від випадкового натискання.

Консистенція легка, прозора і приємно олійна на дотик. Аромат природний,олійний, ледь вловимий — нічого зайвого.

У використанні — просто супер! Олійка прекрасно змиває SPF і навіть стійкий макіяж, залишаючи шкіру доглянутою і м'якою. Після вмивання обличчя відчувається чистим і свіжим, без жодного натяку на стягнутість.

Олійка емульгується на шкірі і легко змивається, не залишаючи жирного блиску. І що особливо важливо — вона зовсім не подразнює очі, підходить для будь-якого типу шкіри. Дуже рекомендую спробувати! У мене вся лінійка з 3х засобів, тож шукайте відгуки на гель і тонік безпосередньо під товаром❤️

Склад — справжнє задоволення для прихильників натуральної косметики: тут лише корисні й безпечні компоненти. Тут із цікавого я знайшла соняшникову олію (мені підходить найбільше і в професійних засобах моїх переважно вона і використовується) , касторову олію, олію кісточок абрикоса, гамамеліс віргінський (дистилят)