Zhukovka

Натуральний склад = гарний результат!

Зволожуючий тонік для нормалізації pH та звуження пор від Weleda став ідеальним завершенням мого щоденного догляду за шкірою! 💆🏼‍♀️ Це третій етап у рутині з нової лінійки бренду, і він чудово доповнює дію інших продуктів!

Тонік представлений у стильній зеленій скляній пляшечці з кришечкою-викруткою. Об'єм 150мл.

Консистенція рідка, легка і дуже швидко поглинається шкірою, залишаючи відчуття чистоти та свіжості без будь-якої липкості чи неприємного відчуття. Дійсно миттєве поглинання!

Склад цього тоніка захоплює: абсолютно натуральні компоненти, серед яких екстракт троянди мускета, сік лимона, гамамеліс, екстракт щавлю лікарської, а також натуральні ефірні олії, що додають ніжний природний аромат цитрусових.

Тонік не тільки освіжає, а й має легкий освітлюючий ефект, роблячи тон шкіри рівномірнішим і сяючим.🍋

Після нанесення шкіра почувається комфортно, пори стають менш помітними, а природний pH швидко відновлюється. Для тих, хто шукає натуральний та ефективний тонік, який не тільки зволожує, але й додає сяйва шкірі, — це чудовий вибір!

Скажу відверто, що я дуже задоволена цією лінійкою 🌿 Склад потужний у кожного з них, у використанні вони зручні і приємні, та найголовніше для мене - це результат! Шкіра дійсно відчула себе по новому, краще, ніж було "ДО". Тому я щиро раджу звернути увагу на це чудове тріо : гідрофільна олійка, гель для вмивання і тонер. Прям дуже задоволена! (залишила відгук під кожним із продуктів)