ksnklb

Таку маску я спробувала вперше!

Я пробувала різні маски для волосся, та таку цікаву бачу вперше)
Так, сама баночка досить звичайна, вона чорного кольору та має трішки футуристичний дизайн. Об'єм 200мл.
Цікаве починається, коли відкрити кришечку, одразу можна відчути аромат цієї маски, і особисто мені він нагадує безаміачні фарби для волосся, які мають солодкий аромат та відчувається така косметична хімія. На волоссі цей аромат залишається солодко-косметичною віддушкою.
Консистенція маски була несподіванкою для мене, бо вона густа та має неоднорідну текстуру, з м'якими згустками, а ще маска зовсім не жирна, вона на дотик драглиста і коли обрати для трішки в'язка.
Колір жовтий, перламутровий.
Наноситься вона на волосся зручно та доволі добре вбирається, не до кінця, вона наче огортає волосся і вже після змивання воно на дотик дуже гладеньке.
Маска не переобтяжує волосся та не бруднить його.
У результаті волосся зволожене, досить гладке та блискуче, наче після олійки 💖. Воно м'яке на дотик та не заплутується) вприцнипі, дуже зручно, що маска надає волоссю блиск, адже можна пропустити етап олійки).
З цікавого, у складі є кокосова олія, бергамотова олія, оливкова олія, олія іланг-іланга, мигдальна олія, пантенол, лимонна кислота, гідролізат кератину, антиоксиданти, силікон та спирти.