Психоделічна любов від Attar Collection
Нішевий аромат Azalea від арабського бренду Attar Collection 💜
Чомусь дуже захотілося відгук на аромат Azalea від Attar Collection, який, не втрималася, замовила у відливанті 5 мл і вже встигла розносити. Це прекрасний, благородний, деревно-мускусний аромат на холодну пору року з гарною стійкістю. І він дійсно схожий направленням на Psychedelic Love Initio. От тільки цінники різні. Ну, хоча, добре, не буду перегинати палку - у Psychedelic і піраміда трохи складніша, і стійкість довша, але, сорі, враховуючи різницю у цінниках, повномір Azalea хотілося б поставити на свою поличку. От бачу у них схожість. У них навіть база схожа, але у Azalea вона, вибачте, навіть ширша і красивіша. Красивий, пудровий, мигдальний, дорого звучить, розкішний аромат на холодну пору року.
У Azalea немає згущеної солодкості, як у психоделики. Тут все помірно. Не солодкий. Тут марципанно-ванільна історія. На старті при розпиленні мʼяко стартує геліотропом з його бальзамічним звучанням та молочно-мигдальними акцентами на підложці пухнастого мускусу, який, мабуть і помʼякшує цю бальзамічність. Чомусь цей старт хочеться весь час вдихати, бо тут багато приємного мускусу, але він м'який. Потім починаю відчувати ваніль та пудру з марципаном у пристойній кількості, але також нічого липкого та зубодробного, бо цитрусово-гіркуваті ноти пронизують старт, навіть додаючи йому трохи терпкості. Солодкість тут збалансована. Якраз все у міру.
Потім у гру вступають нотки, схожі на уд, але це не він. Віддалена схожість дійсно є, але, як на мене - це аромат мокрої кори дерева, як у осінньому туманному лісі після дощу.
Ламала голову собі довго, що ж мене особливо притягує у композиції. А це виявилася мирра, яка звучить як землистий аромат з легкими нотками лакриці. Звісно ж, поряд з нею десь глибоко відчуваю сандал, коли вдихаю аромат повністю з флакону. Чомусь їх часто парфумери ставлять поруч у аромопарамідах.
Солодкий іланг-іланг солює протягом всього звучання. Як на мене, він трохи замилює композицію і надає їй якогось особливого нюансу.
Ну і звісно я тут добре чую троянду. Обожнюю її в ароматах чи не найбільше. Вона тут не делікатна, а така напориста, оксамитова, темна, бордова, хоч і звучить на манімалках, але солює протягом всього звучання на моїй холодній шкірі.
Загалом я люблю поєднання ілангу, сандалу та троянди у пірамідах. Це завжди звучить дорого. Подивіться, наприклад, у Кіліан багато парфумів з таким поєднанням.
Сподобалося як він зібраний. Аромат про все потроху. Відчутно, що це ніша, а не люкс. Не очікувала від Attar Collection такої розкоші. Azalea сучасний за звучанням аромат, звучить дорого! Неочікувано за цю ціну почути таку красу з такою стійкістю і шлейфом. Рекомендую до затесту всім, кому подобається Psychedelic Love Initio та бальзамічність Tom Ford. Браво, Attar!
А як вам аромати від Attar Collection? Є серед нас шанувальниці цього нішевого бренду?
Коментарі (0)