Чистикова Дар'я

Подарунковий набір | Make a Wish

"Хатинка", що розчулить ваше серденько ❤️ Цього року український бренд Tink (і не тільки він) тішить такими нейвовірно гарними наборчиками.

Сьогодні хочу розповісти про враження від використання набору "Make a Wish", котрий містить у собі гель для душу, лосьйон та вируючу пудру для ванни ⬇️

Почну з пакування набору. Воно представлено у картонній коробочці, на котрій зображена хатинка. На фото можете побачити, що присутня відривна стрічка для її відкриття. Додатково набір був затягнут ще у прозору плівку.

По відкриттю коробочки мене чекали 3 баночки:

Гель для душу

Баночки плюс мінус однакові на вигляд, мають пузату форму та святковий дизайн наліпки у яскраво червоному кольорі. Баночка з гелем для душу має відкручувальну металеву кришечку. Отвір баночки достатньо маленький + консистенція не надто рідка: з дозуванням засобу проблем немає. Об'єм складає 250 мл.

Гель має приємний червоний відтінок та смачний аромат яблочного пирога з ваніллю та цукровою пудрою. Цей аромат гарно відчутно весь час прийняття душу.

Піноутворення та очищення відмінне, жодного дискомфорту чи сухості після я не відчуваю.

Лосьйон для тіла

Пляшечка має помповий дозатор. Сам лосьон білого кольору, має водянисту консистенцію. Об'єм аналогічний гелю – 250 мл.

Хоча сухості на шкірі після використання гелю для душу я не відчуваю, але яке ж задоволення наносити цей лосьйон, тим самим поновлювати цей чарівний аромат яблучного пирога, це щось 😍

Зволоження тут чудове, шкіра стає гладенькою на дотик та ніжною. Плівки чи будь-якого дискомфорту немає.

Вируюча пудра для ванни

Здається, я лише вдруге в житті використовую такий засіб, як пудра для ванни, і зрозуміла одне: потрібно частіше її купувати 😉

Пудра виглядає як звичайний сипучій порошок рожевого кольору. Об'єм складає 200 г.

При взаємодії з водою пудра шипить, трохи піниться та швидко розчиняється (набагато швидше ніж, наприклад, бомбочки для ванни). Колір води у ванній стає рожевого відтінку, до речі, ванну не фарбує тому тут плюсик. Роздратування, сухості, плівки на тілі немає, все відмінно.

Процес прийняття ванни стає суцільним задоволенням. Мені сподобалось все, від аромату до відчуттів.

Цей набір чудовий, сворює атмосферу та зачаровує святковим ароматом, обов’язково прикуплю ще декілька на подаруночки рідним та подругам. Впевнена, їм сподобається ❤️