Новенький аромат для д ому від Avenue Des Parfums
Home Lotus & Sandalwood
Якщо, Вам хочеться тепла, сонечка, та весняних квітів, а за вікном вже прохолодно....Вам потрібен цей аромадифузор від Avenue Des Parfums🖤 - Home Lotus & Sandalwood.
Тип аромату: зелені, квіткові
Початкова нота: Фрезія
Нота серця: Лотос, Півонія, Цикламен
Кінцева нота: Білий мускус, Мускус
💙Я вже знайома з аромадифузорами від цього бренду, перший був Bergamot & Flower, враження про нього писала тут https://club.makeup.com.ua/post/42310/
💙Аромадифузор представлен в гарному та стриманому дизайні. "Пузата" пляшечка, зроблена з товстого прозорого скла. Кришечка міцно закривається, в середині є ще одна кришечка "заглушка", рідина точно не витече!
Об'єм 100 мл.
Упакован в гарну картонну коробочку, дуже приємно буде отримати її у подарунок. В комплекті 4 палички.
💙Особливості аромадифузора Avenue Des Parfums Home Lotus & Sandalwood:
- підходить для приміщень до 25 м²;
- призначений для ароматизації протягом 4-6 тижнів;
- з перших хвилин занурює в атмосферу чистоти, де панує ніжна свіжість лотоса;
- фрезія привносить чарівну «прохолоду» у витончені пахощі та доповнює елегантний шарм;
- до своєрідного тонізувального букету приєднується півонія, розпускаючи свої ніжні й трепетні пелюстки;
- цикламен допомагає створити хвилюючий і чарівний аромат із делікатною солодкуватістю;
- базові ноти сандалу та білого мускусу утворюють м'яку деревну основу, з легкістю та чуттєвістю довгограючого шлейфу.
Про аромат
Цей аромадифузор я поставила в коридорі, так скажимо в середині дому.
💙Він дуже цікаво звучить. Біля нього, так прохолодно та свіжо, а в інших кімнатах, легкі, теплі ноти весняних квітів.
💙Починає "холодком", дуже свіжий аромат, квітки, якоїсь білої квітки, яку трохи припорошило снігом.
💙Через пів години починається справжня весна, з гріючим сонечком, це ніжний аромат півонії, яка щойно розквітла.
💙І десь далеко цілий мікс квітів на сонечку, солодко-пудрові аромати, які оточені соковитою зеленою травою.
Виробник пише, що засіб призначений для ароматизації протягом 4-6 тижнів, але в мене перший, вже 6 тижнів точно, і половина точно є!
Тож, як висновок, повторила та буду повторювати, а різноманіття вибору у виробника вражає!
Коментарі (0)