Альгінатна маска, яка точно заслуговує на знайомство!
Очищувальна Альгінатна Маска Для Обличчя " Себорегулююча" з олією чайного дерева NanoCode ❤️
Нарешті я знайшла час для релаксу і дуже хочу поділитися з вами надзвичайно дієвою масочкою від бренду NanoCode. Я взяла одноразовий пакетик на 20 г (на сайті представлена також у об'ємах 180 г і 700 г), чий впізнаваний дизайн вже став популярним серед нашого б'юті-клубу.✨
Моя маска - себорегулююча з олією чайного дерева, і це справді ідеальне поєднання для комбінованої та жирної шкіри.💆🏼♀️
Для приготування я висипала 20 г маски у спеціальну пластикову мисочку та додала 70 г холодної води, ретельно перемішала.🥣
Маска лягає рівним шаром, а після нанесення одразу відчула легкий холодок та пощипування — це активні компоненти починають діяти. Після 15 хвилин релаксу маска знялася одним суцільним шаром, що завжди додає відчуття завершеності та чист оти.
Що я помітила після?
Шкіра стала супер насиченою та зволоженою, пори майже непомітні, шкіра чиста і свіжа, а запалення помітно зменшились — і все це за якихось 15 хвилин! Я раджу цю маску однозначно, адже вже спробувала три види від NanoCode, і вони дійсно варті уваги.
Коментарі (0)