Шамп унь проти випадання волосся Hillary Serenoa Vitamin Рр Hair Loss Control
Фото до та після 2 тижнів використання
Шампунь справді ефективний. Для мене він 10/10! Вже за тиждень помітила ефект, а через 2 тижні випадіння волосся значно зменшилося (фото результатів додаю).
Волосся в мене дуже сильно випадало через післяпологовий період та гв. Цілісінькі клубки під час кожного розчісування, але я все списувала на такий період і стрес (влітку навіть обрізала близько 30см довжини🙈, бо волосся стало тонке та без об'єму). Тому навіть не очікувала таких результатів і в мене був ШОК, коли вже через тиждень використання засобів волосся на гребінці стало помітно менше.
Лупи чи подразнення в мене не викликав, хоч я маю до цього схильність. Навіть навпаки шампунь має заспокійливий ефект. Жирність волосся не підвищив. Ефект помітний не лише під час розчісування, але й під час миття, в зливі волосся не так багато вже.
Використовувала шампунь разом з кондиціонером цієї серії та сироваткою для росту волосся. Результати за 2 тижні.
Упаковка, колір, консистенція
Шампунь Hillary Serenoa Vitamin РР Hair Loss Control – це спеціально розроблений засіб для догляду за волоссям, який спрямований на боротьбу з проблемою випадіння волосся. Його активна формула, збагачена натуральними компонентами, забезпечує комплексну дію на шкіру голови та волосся.
Упаковка: Шампунь має стильну білу пляшечку з необхідною інформацією від виробника та зручний дозатор. Мені вистачає 3-4 натиски помпи на перше миття та 2 натиски для другого етапу очищення.
Об'єм: 250мл.
Запах: Шампунь має приємний косметичний аромат, вміру насичений, який не залишається довго на волоссі.
Колір: Засіб має прозорий колір.
Консистенція: Шампунь має досить густу, гелеподібну консистенцію. Добре піниться та легко змивається з волосся.
Основні компоненти та переваги
Основні компоненти та їхня дія:
* Екстракт сереноа: Цей компонент має протизапальну та антиандрогенну дію, що допомагає зменшити вироблення дигідротестостерону (ДГТ) – основної причини андрогенної алопеції (випадіння волосся у чоловіків).
* Ніацинамід (вітамін РР): Стимулює кровообіг у волосяних фолікулах, покращує живлення коренів волосся та сприяє їхньому зміцненню.
* Екстракт чебрецю: Має антисептичну та протигрибкову дію, допомагає усунути лупу та інші шкірні проблеми, які можуть провокувати випадіння волосся.
* Протеїни пшениці: Живлять і відновлюють структуру волосся, надаючи йому силу та блиск.
Переваги шампуню:
* Ефективно бореться з випадінням волосся: Завдяки активним компонентам шампунь допомагає зупинити процес випадіння волосся та стимулює ріст нового.
* Покращує стан шкіри голови: Заспокоює роздратовану шкіру, усуває свербіж і лущення.
* Зміцнює волосся: Робить волосся більш міцним, еластичним та живим.
* Надає волоссю здоровий блиск: Волосся стає більш гладким і блискучим.
* М'яко очищає: Не пересушує волосся і шкіру голови.
Склад та використання
Як використовувати:
Нанести шампунь на вологе волосся, спінити і масажувати шкіру голови протягом 2-3 хвилин. Ретельно змити теплою водою, повторити. Для досягнення максимального ефекту рекомендується використовувати шампунь регулярно.
Активні компоненти Hillary Serenoa Vitamin Рр Hair Loss Control, такі як ніацинамід та екстракт сереноа, працюють синергетично, покращуючи кровообіг у шкірі голови, живлячи волосяні цибулини та продовжуючи фазу росту волосся. Завдяки цьому продукт ефективно зменшує випадання волосся та стимулює його відновлення.
Склад:
Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Crambe Abyssinica Seed Oil (і) Phytosterols (і) Oleyl Alcohol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Niacina Officinalis Flower Extract, Citrus Sinensis Peel Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol (і) Benzoic Acid (і) Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Parfum.
Hillary Serenoa Vitamin Рр Hair Loss Control - це ефективний засіб для боротьби з випадінням волосся, який живить волосяні цибулини, зміцнює коріння та стимулює ріст нового волосся. Продукт не тільки очищає та тонізує шкіру голови, але й забезпечує комплексну терапію та догляд.
РЕКОМЕНДУЮ!
Я на власному досвіді переконалася, що догляд може ефективно впливати на проблему випадіння.
Відгук про кондиціонер: https://club.makeup.com.ua/post/56135/
Коментарі (0)