Олена Романюк

Round Lab Заспокійлива сироватка з екстрактом соснових голок

Round Lab Заспокійлива сироватка з екстрактом соснових голок

Round Lab заспокійлива сироватка з екстрактом соснових голок - ідеальна ампула, або ж, коктейль з комплексу Pine Cica Activer™ у концентрації 80,4% ( екстракт листя сосни, глікопротеїн та екстракт центели), гіалуронової та LHA кислот, який відновлює, заспокоює, очищує (відлущує) та зволожує шкіру. Ця лінійка Round Lab рекомендована для чутливої, жирної та проблемної шкіри. Я- власниця нормальної шкіри, але сироватка мені дуже сподобалася в якості есенції чи тонізування до чи після нанесення активів.

Сироватку Round Lab з екстрактом соснових голок я придбала в наборі мініатюр бренду, у форматі стіків-паучів, по 3 мл. У наборі було 3 стіка по 3 мл, виходить повноцінна мініатюра.

Стік має зручну відривну лінію, там дуже добре продумано, маленький отвір для дозування сироватки, щоб засіб одразу не вилився.

Консистенція - схожа на рідкий гель, водяниста, зручно наноситься на шкіру, швидко поглинається, без зайвих відчуттів липкості чи маслянистості

Аромат - відсутній, бо лінійка все ж для чутливої та проблемної шкіри

Виробник радить наносити 2-3 краплі засобу на етапі нанесення есенцій чи сироваток, після очищення шкіри.

На свою шкіру я наносила трішки більше, десь 5 крапель, але не більше. Не треба виливати увесь вміст стіку за одне нанесення.

Склад - дивіться на фото (скрін з сайту MakeUp) в каруселі.

Моя шкіра - нормальна, тонка, схильна до зневодненого стану, на активи реагує нормально. Не зовсім цільова аудиторія сироватки, якщо слідувати рекомендаціям бренду.

Але, мені ідеально підійшов комплекс видів гіалуронової кислоти в складі сироватки (Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate), який дає ефективне й тривале зволоження, Asiaticoside працює на синтез колагену (на мої 39 років, це дуже потрібно!), Madecassoside захищає шкіру від УФ-променів та ідеально підходить для усіх типів шкіри, Pine Cica Activer™ (центела, глікопротеїн, екстракт соснових голок) ефективно відновлює епідерміс.

Тобто, головна цінність цієї сироватки - це її склад, він багатий на корисні та дієві складники, які закривають потреби усіх типів шкіри.

Заспокійлива сироватка Round Lab з екстрактом соснових голок добре зволожує мою шкіру після пілінгів та активів, вона не залишає glow-ефекту, бо добре поглинається, але залишає неймовірну м'якість та комфортні відчуття. Добре комбінується з кремами та сонцезахистом 🩶