Набір для волосся в новор ічному дизайні
Ще одна класна ідея для подарунку. Адже такі засоби потрібні завжди.
Тут знову Joko blend порадував пакуванням. Тримаючи в руках цю коробку, зразу відчувається зимовий настрій і новорічна атмосфера.
Окрім такого милого дизайну на упаковці, с середині є ще й тканинний мішечок. Цей факт створює додаткові позитивні враження, бо так дуже оригінально, та й мішечок лишнім точно не буде.
В середині набору зустрінете спрей-термозахист і флюїд.
Якраз те, що потрібно.
Термозахист дуже приємний, має гарний квітковий запах. Він легко розпилюється на волосся. Волосся від нього не жирніє і не обтяжене.
Тут великий ступінь термозахисту- до 220°C. Він перешкоджає ламкоюсті і появі сухих кінчиків. Формула містить кератин, комплекс амінокислот і екстракт ламінаріЇ.
Спрей також забирає пухнастість волосся. Зачіска тримає форму, волосся легше розчісується.
Флюїд теж справив на мене дуже класне враження. Перше, що мені сподобалось- він взагалі не дирнить волосся, і навіть з рук легко змивається, не залишаючи жирної плівки.
В складі олія мигдалю, гідронізований кератин.
З цим флюідом волосся в мене дуже гладеньке і блискуче.
Його можна наносити як на мокре, так і на сухе волосся. Я наношу його після того, як висушу волосся феном.
Такий ефект мені дуже подобається.
Набір по догляду Joko blend- це ще один варіант цікавого і оригінального подарунку.
Мені взагалі дуже подобається догляд за волоссям від Joko blend. Я справді бачу помітний результат, волосся виглядає значно краще.
Тому такий подарунок точно оцінять всі.
Коментарі (0)